Uutiset

Työkoneet

Vuoden 2021 paras erikoistraktori on Valtra G135 Versu

Uusi Valtra G135 Versu on valittu vuoden traktoriksi 2021 virtuaalisessa Tractor of the year TOTY-palkintojenjakotilaisuudessa 18. joulukuuta 2020.
Valtra G135 Versu voitti yli 70 hevosvoiman tehoisten erikoistraktoreiden sarjan ”The best utility”, jossa painotettiin monikäyttöisyyttä ja markkinoiden parhaita ratkaisuja.

Kompakti, tehokas ja monipuolinen

Valtra G -sarja on ensimmäinen Valtran viidennen. sukupolven traktori ja samalla se on täysin uusi mallisarja, joka sopii suosittujen Valtra A- ja N-sarjojen väliin. Se on kompakti, mutta tehokas (105-135 hv) ja monikäyttöinen traktori maatilan jokapäiväisiin töihin. Valtra G-sarjan traktori liikkuu ja toimii valmistajan mukaan hyvin ahtaissakin tiloissa, kuten navetassa tai piha-alueilla, kiitos lyhyen akselivälin ja etupään rakenteen, joka on optimoitu minimoimaan traktorin kääntösäde

Valtra G-sarjan traktorissa on edistyksellinen nostolaite ja tehokas työhydrauliikka. Integroitu etukuormaajan apurunko, elektroniset hallintalaitteet ja 5,7 neliömetrin lasipinta-ala ohjaamossa tarjoavat erinomaisen näkyvyyden etukuormaintyöhön.

Valtra G135 Versu -mallissa on monipalkittu SmartTouch-terminaali ensimmäisenä traktorina 100–145 hevosvoiman alueella. Tämä on helppokäyttöisyyttä parhaimmillaan ja tarjoaa täyden valikoiman tarkkuusviljelyominaisuuksia.

”Lanseerasimme G-sarjan tänä syksynä, ja voimme jo nähdä, että ihmiset ovat odottaneet tällaista pienhevosvoiman traktoria, jolla on suuret traktoriominaisuudet. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta kaikkialla Euroopassa”, sanoo Mikko Lehikoinen, Vice President. Myynti- ja markkinointijohtaja.Lue seuraavaksi