Uutiset

Työkoneet

Vianor vahvasti kaivossektorille

Vianor vahvistaa tarjontaansa Skandinavian kaivossektorille sekä Maxam-tuotemerkin uuden tarjonnan että KalTire-pinnoitusten myötä, unohtamatta Nokian Renkaiden kaivosrengastarjontaa ja palveluja.

Englantilainen KalTire on Vianorille uusi edustus. KalTire tarjoaa yhtenä toimialueenaan pinnoituksia kaivosrenkaisiin. Käytettävät rungot ovat laadukkaiksi tunnettujen merkkien tuotteita ja ne tarkastetaan ennen pinnoitusta ultraäänimenetelmällä. Menetelmänä käytetään muottipintaa, jolloin myös renkaan reunat saavat uuden pinnan.

Maxam-renkaat ovat kuuluneet jo viisi vuotta Vianorin tarjontaan. MinExpossa Maxam esitteli uudet Minextra-kaivosrenkaat ja sen myötä Vianor voi tarjota entistä kattavampia vaihtoehtoja tälle sektorille. Suurimmat renkaat ovat Maxamilla tällä hetkellä kokoa 40.00-57, joka on halkaisijaltaan 3,7-metrinen rengas. Myös 63-tuumaiset renkaat ovat jo suunnitteluvaiheessa ja tuotannossakin ne arvioidaan olevan vuoden kuluttua. Maxamin pääkonttori ja suunnittelu on Englannissa, tuotanto halvempien tuotantokustannusten maissa Kiinassa ja Vietnamissa.

Lue seuraavaksi