Uutiset

Työkoneet

Vastuu ympäristön puhtaudesta on yhteinen asia

Hiekan poiston tehokkuutta on vaadittava jo tarjouspyyntöä laadittaessa

Hiekan ja pölyn poisto tehokkaasti ympäristöä suojaten vaatii erityisen hyvää ammattitaitoa ja huippukaluston. Tarjouspyyntöä laadittaessa voidaan vaikuttaa työsuorituksen tehokkuuteen ja kehitykseen, joka toivottavasti johtaa puhtaampaan hengitysilmaan. Terveellisten ympäristöä suojaavien työmenetelmien käyttöönotto on vastuullisten urakan antajien, ympäristön arvoja kunnioittavien urakoitsijoiden ja huippunykyaikaisen kaluston yhteensopiva kokonaisuus.

Suorituskyvyn mittaamisella parempi kustannustehokkuus

Kustannustehokas hiekanpoisto on paras keino puhtaan ja terveellisen ympäristön aikaansaamiseksi. Mitä parempi suorituskyky, sen kannattavampi urakka, oli sitten kyseessä työnantaja tai -tekijä.

Jokainen Hamsteri-malli on varustettu tehokkaalla kastelujärjestelmällä, joka kastelee ja sitoo pölyävän kuitumaisen ja teräväsärmäisen kiviaineksen. Tehokkaasti kostutetun hienojakoisen pölyn ja kiviaineksen poistaminen keräävällä Hamsterilla parantaa ilman laatua ja vähentää kiviainesperäisten mineraalihiukkasten määrää.

Hamsterissa on lineaarinen pääharjan kelluntamekanismi

Hamsterin kuuluisa lineaarinen pääharjan liikerata varmistaa, että työjälki on aina puhdas ja hiekan poisto säilyy tehokkaana. Pääharjan ja keräysosan etäisyys säilyy samana harjauksen aikana. Hiukkaslamellit estävät pölyn pääsemistä laitteen ulkopuolelle. Hamsterin isot kannatinpyörät liikkuvat herkästi, jolloin hiekan poistotyö voidaan tehdä nopeammin ja pienemmällä energialla.

Arctic Machine Oy on suomalainen tienhoitolaitteiden valmistaja, joka pyrkii varmistamaan tienkäyttäjän turvallisuuden kehittämällä laitteita, joiden ominaisuudet edistävät nopean ja tehokkaan työtuloksen kaikissa olosuhteissa tiellä liikkujan turvaksi.

www.arcticmachine.fi/

Lue seuraavaksi