Uutiset

Työkoneet

Vasara paukkui – kevään konehuutokaupassa Tuurissa

Kevään 2009 suuri kaksipäiväinen konehuutokauppa järjestettiin Tuurissa 25.–26. huhtikuuta. Huutokauppaa edeltävänä päivänä, perjantaina 24.4., ostajilla oli mahdollisuus tutustua ja kokeilla myytäviä koneita varmistaakseen hyvän ostopäätöksen. Huutokauppatilaisuuksia on järjestetty Tuurissa vuodesta 2003 lähtien syksyisin ja keväisin Tuurin Kauppa Oy:n toimesta. Huutokaupan järjestäjänä ja organisoijana toimi tänä keväänä toista kertaa Lasse Saarenpää apunaan kaksi tavaran vastaanottajaa ja kaksi järjestelijää sekä satunnaisesti eri yrityksien työntekijöitä noin 30 henkeä.

Myytäviä koneita ja laitteita oli tämän keväisessä huutokaupassa toista tuhatta ja hinnat vaihtelivat myytävän tuotteen mukaisesti muutamista satasista aina 50.000 euroon. Rekisteröityneitä, panttisumman maksaneita aktiivisia huutajia oli paikalla yhteensä yli 500 henkeä ja kaikkiaan väkeä oli noin 2000 henkeä.

Tulevaisuudessa Tuurin konehuutokaupan imagoa tullaan nostamaan vielä entisestään voimakkaammalla ja laajemmalla markkinoinnilla. Myös huutokaupan toiminnot tullaan tekemään mahdollisimman helpoiksi sekä myyjille että ostajille. Seuraava suuri Konehuutokauppa järjestetään Tuurissa syyskuun lopussa.

www.tuurinkonehuutokauppa.com

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi