Uutiset

Työkoneet

Vahvaa kysyntää huutokaupoissa

Parantuneet talouden luvut kertovat siitä, että rakennusala on elpymässä. Kysynnän kasvu on ollut huomattavissa myös useissa Euro Auctionsin pitämissä huutokaupoissa.

Euro Auctionsin kolme päivää kestäneessä tapahtumassa Leedsissä syyskuun lopulla melkein 4000 yksikköä huutokaupattiin. Se on tähän päivään mennessä korkein myyntiluku Leedsin huutokaupassa, saavuttaen yli 26.6 miljoonaa puntaa. Suosiosta johtuen suurta määrää liikkuvaa kalustoa ei voitu ottaa huutokauppaan mukaan ja kiinteiden laitteiden määräpäivä oli aikaisemmin kuin edellisissä huutokaupoissa. Lisäksi myyjien, huutajien ja ensikertaa ostaneiden määrä oli kasvanut ja viidesosa myynneistä tehtiin internetin välityksellä.   

Huutokauppa Dormagenissa, Saksassa syyskuun alussa osoitti myös rohkaisevia tuloksia kokonaismyynnin kasvaessa 7.28 miljoonaa euroon. Myytyjen yksikköjen määrä oli myös kasvanut. Huutokaupassa myytiin enemmän yksikköjä kuin missään muussa Euro Auctions huutokaupassa Dormagenissa. Huutokauppaan osallistuvien ostajien määrässä oli myös merkittävä lisäys ja yli puolet heistä osallistui internetin välityksellä.

”Maailmanlaajuinen kiinnostus laadukkaisiin, käytettyihin laitteisiin on ehdottomasti kasvanut. Se on heijastunut siihen, mitä nyt on tulossa huutokauppoihin”, sanoo Euro Auctionsin Jonnie Keys, ”Meillä on ihanteelliset edellytykset vastata tähän kysyntään ympäri maailmaa tapahtuvassa toiminnassamme.”

Euro Auctions järjestää tulevia huutokauppoja Dromoressa, Co. Tyronessa 4.-5.lokakuuta, Leedsissä, Iso-Britanniassa 23.-25.lokakuuta, Dormagenissa, Saksassa 14.-15.marraskuuta, ja Valenciassa, Espanjassa 27.marraskuuta. Kauempana järjestettävät huutokaupat ovat Atlantassa, USA:ssa 16.lokakuuta ja Brisbanessa, Australiassa 7.marraskuuta. Lisätietoja näistä huutokaupoista löytyy osoitteesta http://www.euroauctions.com/

Lue seuraavaksi