Uutiset

Työkoneet

Uutuus Lai-Mu:lta – LM Trac 336 HD

LM TRAC 336 on suunniteltu todelliseksi monitoimikoneeksi. Perinteisen kiinteistöhuollon lisäksi käyttökohteiden keksimiselle vain mielikuvitus on rajana. Erittäin pienen kääntösäteensä, kapeutensa, keveytensä ja yleisen ketteryytensä vuoksi kone on varsin käyttökelpoinen kapeille kulkuväylille esim. seurakuntien, urheilualueiden ja pienten pihojen kunnossapitoon. Työkone on helppo varustaa harjoin, auroin, hiekoittimin, pesulaittein ym. Erityisen hyvin kone soveltuu mm. ruohonleikkaustöihin.

Teknisistä ominaisuuksista mainittakoon 40 hv turbomoottori, joka takaa riittävän tehon työlaitteiden käyttöön. Kone voidaan toimittaa joko 2- tai 4-vetoisena. LM TRAC 336 HD on varustettu kahdella eri ajonopeusalueella, joita vapaasti tarpeen mukaan voidaan käyttää työ- ja siirtoajossa. Maksimi siirtonopeus on 40 km/h.

Vakiona LM TRAC 336 HD:ssa on matalalle sijoitettu lava, joka asiakkaan valinnan mukaan voi olla joko manuaalisesti tai hydraulisesti kippaava. Alhaisen painopisteensä ansiosta lavaa voidaan käyttää raskaiden työlaitteiden kiinnitysalustana.

Ohjaamo ja sen ergonomia on eittämättä työkoneen parhaita ominaisuuksia. Kuljettajaa varten on hallintalaitteet sijoitettu helposti käytettäviksi. Näkyvyys ohjaamosta kaikkiin suuntiin on erinomainen. Ohjaamo on varustettu tehokkaalla lämmityslaitteella ja tarvittaessa on saatavissa myös kesällä varsin tarpeellinen ilmastointilaite. Konetta Suomessa myy Oy Hako Ground & Garden AB.

Lue seuraavaksi