Uutiset

Työkoneet

Uusia akkutyökaluja syys- ja talvisesonkiin

Keväällä 2023 Suomeen lanseeratun Ego Power+ vihertöihin suunnitellun akkutyökonesarjan syys- ja talvikauden tuotteet ovat nyt saatavilla Hautala Servicen valikoimista.

Kirkkaimpiin tähtiin kuuluu reppupuhallin LBP8000, jonka puhallusteho on 26 newtonia tehden siitä valmistajan mukaan yhden tehokkaimmista akkupuhaltimista koko maailmassa. Reppupuhaltimella putsaa kätevästi syksyn lehdet ja roskat ilman melun aiheuttamista. Talvella sama kone toimii erinomaisesti lumien puhaltamiseen esimerkiksi terassilta tai auton päältä. Keväällä puhaltimen suuren tehon takia sillä voi maahantuojan lupaamana puhaltaa jopa kosteaa hiekoitushiekkaa.

Toinen kärkituote on akkukäyttöinen kaksivaihe-lumilinko SNT2400E, joka pystyy jopa 50 senttimetrin paksuiseen lumihankeen. Linko heittää lumen maksimissaan 13 metrin päähän. Lumilinkoa on maahantuojan mukaan helppo käsitellä, sillä ohjaimia on vain muutama tarvittava. Kaikki säädöt on merkattu vaalean vihreällä, aivan kuten muissakin Egon-tuotteissa. Isot pyörät ja veto ilman kulmavaihteen jarrutusta takaavat miellyttävän käytön ja runsas LED-valaistus auttaa näkemään puhdistettavat alueet ja esteet.

Listahinta puhaltimella ilman akkua on 577 euroa (alv 24%) ja lumilingolla 1 889 euroa (alv 24%). Akkuja on saatavilla eri tarpeisiin käyttöajan vaatimuksista riippuen. 2,5–12 ampeeritunnin akkujen hintahaarukka on 178–787 euroa (alv 24%).
Lue seuraavaksi