Uutiset

Työkoneet

Uusi Tamtron Power -pyöräkuormaajavaaka

Tamtron Power -vaa’assa on yli kymmenen täysin uutta ominaisuutta, joiden taustalla on  Tamtronin 40-vuotinen kokemus ja laaja osaaminen. Tam­tron Power -vaa’an innovaatiot ovat suojatut useilla kansainvälisillä patenteilla ja tavaramerkeillä.

Power-vaa’assa on helppo, nopea ja looginen kosketusvärinäyttö ja aina vakiona satunnaisen käyttäjän (pelkkä punnitus) vaaka ja muistiovaaka vakiokäyttäjiä varten. Vaa’an valinta tapahtuu valikosta valitsemalla. Satunnaisen käyttäjän vaakaa osaa käyttää jokainen jopa ilman mitään opastusta.

Punnitus on nyt mahdollinen myös puomin alaslaskun aikana. Tämä uudistaa kokonaan viimeisen kauhan punnituksen. Kauha lasketaan alas ja vaaka mittaa kauhassa olevan tavaran määrän ja vähentää automaattisesti sen. Vaaka on vakaushyväksytty -25C–40C -lämpötila-alueella. Automaattinen kulmavirheen kompensointi takaa nopean ja tarkan punnituksen myös epätasaisella kuormausalustalla. Useat lisävarusteoptiot kuten peruutuskamera ja käynnistyksenesto tuovat vaakaan vielä lisää ominaisuuksia.

Lisää tuottavuutta koneurakoitsijalle

Uudet ominaisuudet nopeuttavat ja tehostavat kuormaustoimintaa. Tämä lisää koneurakoitsijan tuottavuutta ja sitä kautta rahallista tulosta. Uutuus on otettu erittäin hyvin vastaan asiakaskunnassa ja ensimmäisinä vaa’an hankkineet ovat jo tilanneet Tamtron Powereita lisää.

Lue seuraavaksi