Uutiset

Työkoneet

Uusi suomalainen hyllyjärjestelmä

Visukalusteen uusi hyllyjärjestelmä.

Ruoveden Visuvedellä sijaitseva Visukaluste on kehittänyt uuden, täysin erilaisen, suuren kantavuuden omaavan hyllyjärjestelmän. Kyseiseen hyllyjärjestelmään rakennetaan parhaillaan jälleenmyyjäverkostoa Suomeen ja tuote tullaan lanseeraamaan markkinoille helmikuun aikana. Vastaanotto kentältä on ollut erinomainen ja se on saanut kehuja sen ainutlaatuisuudesta.

Alkuperäiset kohteet järjestelmälle olivat ergonomiatyötasot ja laboratoriokalusteet, mutta suuremmat markkinat erittäin vahvan rakenteen omaavalle tuotteelle on yksittäisten kuluttajien ja yritysten varastoratkaisuissa.

Järjestelmä on monikäyttöinen ja se on helposti integroitavissa useaan eri tarkoitukseen. Tällä hetkellä käynnissä on neuvotelluita mm. toimistokalusteisiin, pumppuihin ja sähköteollisuuteen liittyen. Yritys toivoo, että hyllyjärjestelmä tukee myös muiden yritysten vientiä. Jo nyt yhteydenottoja on useista eri maista, joista kaukaisin on Arabiemiraateista. Kyseisellä järjestelmällä on jo välipäätös patentista ja kansainvälisen patentin haku on käynnissä.

Lue seuraavaksi