Uutiset

Työkoneet

Uusi omistaja Kranic Oy:lle

Kuvassa Nummelassa oik. Jyrki Nykänen, Mikko Halme ja Jaakko Honkanen.

6.9.2016 tehdyn yrityskaupan seurauksena Kranic Oy:n osakekanta siirtyi Mikko Halmeen ja Jaakko Honkasen omistukseen. Pitkään Kranic Oy:tä luotsannut Jyrki Nykänen on myynyt osakkeensa ja toimii vastedes Kranic Oy:n neuvonantaja.

”Yrityskauppa on looginen ja tärkeä askel osana Kranic Oy:n liiketoiminnan, osaamisen ja palvelujen tarjoamisen kehittämisessä. Nuoret innovatiiviset uudet yrittäjät ovat jo osoittaneet kykynsä ja taitonsa toimia nosturimarkkinoilla ja yli 10 vuotta Suomeen tuotu ATLAS-nostin on saavuttanut vankan jalansijan markkinoilla.”

”Atlas-nostimien tilauskanta on erittäin hyvä ja mielestäni nyt oli sopiva aika antaa tilaa ja vastuuta uudelle yrittäjäsukupolvelle. Samalla kiitän asiakaskuntaani hyvästä yhteistyöstä ja voin olla luottavaisin mielin että sama hyvä henkilökohtainen asiakaspalvelu jatkuu Kranic Oy:ssä”, sanoo Jyrki Nykänen.

”Kiitämme Jyrkiä yrityskaupan järjestelyistä ja hänen antamasta mahdollisuudesta ottaa vastuun Kranic Oy:n toiminnasta. Meidän on hyvä jatkaa työtä Atlas nostimien parissa ja Jyrkiltä vuosien saatossa saamamme nosturialan käytännön oppi on ollut arvokasta ja nyt on meidän aika näyttää tuo osaaminen asiakaskunnallemme”, sanoo Mikko Halme. Kranic Oy toimii saksalaisen ATLAS-kappaletavaranostimen maahantuojana Suomessa. Uusilla yrittäjillä on vankka kokemus kuljetuskalustosta sekä tiiviistä yhteistyöstä eri kuljetusyrityksien ja kuljetuskaluston maahantuojien ja myyjien kanssa. Jyrki Nykänen on tehnyt pitkän uran nosturimyynnissä ja keskittyy nyt muihin yritystehtäviin.

”Pyrimme siihen, että organisaatiomuutokset tapahtuvat mahdollisimman joustavasti. Yhteistyökumppaneille yrityskauppa ja organisaatiomuutokset eivät aiheuta minkäänlaisia muutoksia. Työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu kuten ennenkin. ”

Kaupan osapuolet vastaavat mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

www.kranic.fi

www.atlasgmbh.com

Lue seuraavaksi