Uutiset

Työkoneet

Uusi myyntipiste Vantaalle – RealParts Oy

Koneiden ja laitteiden verkkokaupasta tunnettu Realparts.fi perusti kivijalkamyymälän kehäkolmosen varrelle Vantaalle. Toimipiste on yrityksen jo aikaisemmin Lempäälässä toimineen pisteen ohella toinen paikka, missä myyjän kanssa pääsee tekemään kauppaa kasvotusten. Nettikauppa tulee säilymään jatkossakin, mutta sen tuotevalikoimaa tullaan rationalisoimaan.

Realparts on avannut uuden kivijalkamyymälän näkyvälle paikalle kehäkolmosen varrelle Nuolitielle.

UM Yhtiöihin kuuluva Realparts Oy on tullut tunnetuksi työkoneiden ja -laitteiden verkkokaupasta. Muita konsernin yrityksiä ovat muun muassa Realmachinery, Daetek ja Reallift. Karkeasti jaettuna Daetek tuo maahan koneita ja laitteita, joita sitten muut edellä mainitut yritykset myyvät. ”Nyt avatun toimipisteen myötä olemme lähempänä pääkaupunkiseudun asiakkaita”, sanoo Realpartsin Vantaan uuden toimipisteen konemyyjä Kari Kallio.

Kari Kallio (oik.) ja Mikko Salonen vastaavat uuden toimipisteen konemyynnistä.

Näin on myös mahdollista pitää esillä lähes koko yrityksen  tarjonnan kirjo. Toki kaikkea nettikaupan tavaraa ei ole näytillä, vaan lähinnä Eurocomach-, Ammann– ja MultiOne -koneita. Kallion ohella liikkeessä toimii toisena konemyyjänä Mikko Salonen. Liike on pelkästään myyntipiste, eikä siellä ole huolto- tai varaosatoimintoja. Huollot ja korjaukset on mahdollista suorittaa Daetekin Keravan tai Lempäälän RealMachineryn toimipisteissä. Lisäksi tarjolla on liikkuvien huoltoautojen palvelut. Uudet koneet varustellaan edellä mainituissa konsernin omissa huoltopisteissä. Yrityksellä on Lempäälässä myymälän ohella iso näyttelytila, jossa on aina esillä runsaasti nimikkeitä.

Juuri avattu Vantaan uusi toimipiste on kooltaan maltillisempi ja sijaitsee kehäkolmosen varrella osoitteessa Nuolitie 2 B9. ”Tämän myymälän myötä tunnustelemme markkinoita ja kehitämme toimintatapojamme. Laajentumisesta tai muista toiminnoista on turha sanoa tässä vaiheessa mitään vielä”, tuumaa Kari Kallio. Nyt on mahdollisuus pitää esillä koko RealPartsin edustama konekanta. Lisäksi tarjolla on PMC-kauhat, SnowStar-lumityölaitteet, Fortis-säiliöt, Leica- mittalaitteet, MultaVex-seulakauhat sekä renkaita henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin.

Avajaistapahtumassa pääsi myös koeajamaan koneita läheisellä kentällä.

Lue seuraavaksi