Uutiset

Työkoneet

Uusi mobiilisovellus iPhone- ja Android-laitteille – IronPlanet-huutokaupat nyt mobiililaitteissa

–Olemme erittäin innostuneita tästä uudesta mahdollisuudesta tuoda IronPlanetin laaja valikoima suoraan koneenostajien käsiin, kertoo Greg Owens, IronPlanetin pääjohtaja. –Yhä suurempi määrä koneen­ostajia on alkanut käyttää IronPlanetin markkinapaikkaa koneostoissaan, sillä verkkohuutokauppasivustomme on osoittautunut paremmaksi tavaksi ostaa koneita. IronPlanetin mobiilisovelluksen avulla koneenostajat voivat osallistua viikoittaisiin huutokauppoihin, selata maailmanlaajuista valikoimaa ja hyötyä ainutlaatuisesta IronClad Assurance -palvelustamme.

IronPlanetin mobiilisovelluksen avulla käyttäjät voivat etsiä koneita maailmanlaajuisesta valikoimastamme koneluokan tai huutokauppapäivämäärän mukaan omalla matka­puhelimellaan. Käyttäjä voi tutustua tarkastusraportteihin, lisätä kohteita seurantalistaansa ja antaa tarjouksen vaivattomasti vain muutamalla napautuksella. Lisäksi käyttäjät voivat seurata livehuutokauppoja ja annettuja huutoja reaaliaikaisesti puhelimellaan.

–IronPlanet toimi tienraivaajana koneiden online-huutokaupoille jo yli kymmenen vuotta sitten, sanoo Jeff Barca-Hall, Chief Technology Officer, IronPlanet. –Olemme muokanneet innovatiivisesta teknologiastamme monipuolisilla ominaisuuksilla varustetun mobiilisovelluksen, minkä tuloksena on entistä parempi käyttäjäkokemus IronPlanetin huutokaupoissa.

IronPlanetin mobiilisovellus lähettää ostajalle välittömästi hälytyksen, jos ostajan huuto on voittanut tai jos muu käyttäjä on tarjonnut enemmän. IronPlanetin asiakaspalvelutiimi on myös tavoitettavissa nopeasti yhdellä näppäinpainalluksella.

Ilmainen mobiilisovellus on ladattavissa iTunes Storesta ja Android Marketplacelta. Lisätieto­ja on saatavana osoitteessa www.iron-
planet.com.

Lue seuraavaksi