Uutiset

Työkoneet

Uusi Engcon pihdeillä 2–4-tonnisiin

Engcon esitteli toukokuussa Ruotsissa järjestetyillä MaskinExpo-messuilla kuudennen Generation 2 -sarjan rototilttinsä. EC204 on optimoitu 2–4 tonnin kaivukoneita varten. Yksi suurista uutuuksista, joka erottaa sen edeltäjästään EC02B-mallista on se, että uusi malli voidaan varustaa integroidulla tartuntakouralla tai lisähydraulitoiminnolla.

”EC204 on tuote, joka on saanut alkunsa suoraan asiakkaiden toiveista, jotka on myöhemmin muunnettu valmiiksi tuotteeksi”, Engconin liiketoiminnan kehityspäällikkö Martin Engström sanoo. ”Pohjoismaissa on yhtä tavallista käyttää rototilttejä niin pienissä kuin hieman suuremmissakin koneissa. Monet asiakkaista, joihin olen ja kolleganiEngconilla ovat olleet viime vuosina yhteydessä, ovat kaivanneet hieman EC02B:tä voimakkaampaa mallia. ECO2B tullaankin korvaamaan ajan myötä EC204-mallilla.

EC204:ssä on 45 asteen kallistuskulma. Suosituksena on sen varustaminenEngconin proportionaalisella DC2-ohjausjärjestelmällä, jolla saavutetaan juohea liikerata ja suurin tarkkuus. Lisäksi järjestelmälle on etätuki matkapuhelinverkon välityksellä.

Turvallisuuden maksimoimiseksi kallistussylinterissä on vakiona kuormanpitoventtiilit.

EC204:n myynnin arvioidaan käynnistyvän Pohjoismaiden markkinoilla syksyyn 2015 mennessä ja muissa maissa vuoden 2016 alussa.

Lue seuraavaksi