Uutiset

Työkoneet

Uudet Airrex-infrapunalämmittimet

Rex Nordic Oy tuo markkinoille täysin uudistuneen malliston huippusuosion saaneesta infrapunalämmittimestä.

Nyt tuotteen kehittäjät yhdessä Rex Nordic Oy:n kanssa ovat yhdistäneet laitteen kehutut ominaisuudet uuteen teknologiaan. Uudet lämmittimet ovat etäohjattavissa mobiilisovelluksen avulla. Laitteiden jo ennestään pieniä pakokaasupäästöjä on vähennetty ja ne täyttävät nyt EU:n uudet päästödirektiivit. Lämmittimet käynnistyvät uudelleen sähkökatkojen jälkeen ja ulkoasu on entistä tyylikkäämpi.

”Uusien ominaisuuksien avulla voimme parantaa asiakkaidemme käyttökokemusta ja helpottaa toimintaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Asiakkaan salliessa voimme monitoroida laitteen toimintaa etänä. Voimme jatkossa myös varautua mahdollisiin huoltotarpeisiin ennen kuin ongelma ehtii edes syntyä.” Rex Nordic Oy:n toimitusjohtaja Olli Kuusela kertoo.

Huippusuositut polttoainekäyttöiset Airrex-infrapunalämmittimet uudistuivat täysin. Uudet mallit rantautuvat Suomeen elokuun aikana.

Uusi teknologia ehkäisee näin käyttökatkoja sekä niistä syntyviä mahdollisia aineellisia vahinkoja, kun lämmitettävä tila ei pääse yllättäen jäähtymään. Laite lähettää toimintahäiriöstä (esimerkiksi polttoaineen loppumisesta) ilmoituksen käyttäjälle.

Uudistunut laite suosittelee automaattisesti huollon tekemistä. Sovellus mahdollistaa huoltomiehen helpon tilaamisen paikan päälle tai lähimmän jälleenmyyjän etsimisen, mikäli asiakas haluaa tehdä huollon omatoimisesti huoltosarjalla. Airrex lämmittimissä on edelleen kolmen vuoden takuu.

Airrexin kehittämät polttoainekäyttöiset lämmittimet tuottavat turvallista infrapunasäteilyä polttamalla biodieseliä tai dieseliä. Infrapunalämmittimen tuottama lämpö leviää tasaisesti lämmitettävän tilan tai kohteen rakenteisiin. Laite on lähes hajuton sekä todella hiljainen (48dB). Myös kulutus on verrattaen vähäistä.


Uusien mallien tärkeimpiä ominaisuuksia:

· Airrex AH i -mallit ovat hallittavissasi etänä mistä päin maailmaa tahansa Airrex sovelluksen kautta. Sovelluksessa näet reaaliajassa mm: lämmitettävän tilan lämpötilan, polttoaineen määrän tankissa, onko lämmitin käynnissä sekä mahdolliset virheilmoitukset.

· Sovelluksella pystyt hallitsemaan lämmitintä, kuin olisit fyysisesti laitteen vieressä.

· Lämmittimen voi yhdistää joko olemassa olevaan WiFi-verkkoon. Sen voi myös kytkeä toimimaan suoraan matkapuhelinverkossa lisävarusteena saatavan lisäosan avulla.

· Airrex AH i -mallit jatkavat toimintaansa nyt myös mahdollisen sähkökatkon jälkeen.

· Poltin on entistä hiljaisempi ja toimintavarmempi.

· Airrexin kaikki polttimet täyttävät EU:n vuoden 2020 alussa voimaan tulleen päästödirektiivin kokonaisuudessaan, joka tarkoittaa mm. entistä pienempiä typenoksidipäästöjä.

· Uusi tyylikäs tumma väritys sekä ohjauspaneeli.


Lue seuraavaksi