Uutiset

Työkoneet

Turun Varakonepalvelu Oy vuokraa korkealaatuiset koneet työmaille

Kimmo Suomisen mukaan työkoneiden vuokraus on lisääntynyt selvästi viime vuosina. – Työvoiman vaatimustaso kovenee jatkuvasti. Nykyään haetaan urakoihin monipuolisia osaajia, jolta löytyy kalustoa useisiin eri tehtäviin. Jokaiseen eri työ­vaiheeseen ei ole välttämättä järkevä ostaa omaa konetta, jolloin työkonevuokraus tulee ajankohtaiseksi.

– On olemassa paljon erikoiskohteita, joihin tarvitaan tietty kone. Jos sitä ei löydy itseltä niin käydään vuokraamassa se, kertoo Suominen.

Konevuokraus on asiakkaalle helppo ja vaivaton tapa. Vuokraushinta on kiinteä sisältäen mm. vakuutukset ja konekohtaiset käyttöopastukset paikan päällä.

– Vuokrakoneen kustannukset on helppo laskea esim. urakkatarjousta varten. Vuokrakoneet ovat valmiiksi huollettuja ja vakuutettuja. Ainoat liikkuvat kulut ovat kuljettajan palkka sekä polttoainekustannukset, kertoo Suominen.

Turun Varakonepalvelun vuokraamat koneet ovat korkealaatuisia ja luotettavia. Tarjolla on mm. Kramer Allrad pyöräkuormaajat, Ammann Yanmar kaivukoneet ja Dynapac tienhoitolaitteet.

-Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat sekä oikeat koneet eri työtehtäviin. Autamme asiakasta jo tilausvaiheessa valitsemaan oikeanlaisen koneen sekä lisävarusteet.
Turun Varakonepalvelulla on käytössään myös koneiden kuljetuskalusto, jolla työkoneet saadaan tarvittaessa kuljetettua kauemmaksikin töihin.

Yrityksen konevalikoimaan ja palveluihin voit tutustua uusituilla nettisivuilla osoitteessa www.vara­kone­palvelu.fi

Lue seuraavaksi