Uutiset

Kuljetuskalusto

TTK Oy – Kotka on laskeutunut

TTK Oy Turun Työkone on solminut uusia edustussopimuksia. Englantilainen jätepakkaajavalmistaja  Dennis Eagle on uusi yhteistyökumppani. TTK Oy on tuonut maahan ensimmäisen  Olympus-mallin asennettuna automaattivaihteistolla varustetun  Scania P320 6X2 *4 –alustalle. Jälleenmyyntisopimus H.C. Petersen Finland Oy:n kanssa toi myös Deutz-Fahr –traktorit pihamaalle.

”Halusimme ottaa edustukseen laadukkaan erikoistuotteen ja Dennis Eagle oli sopiva kumppani. Se valmistaa yli 1000 jätepakkaajaa vuodessa. Me tuomme maahan tällä hetkellä vain päälirakennetta eli jätepakkaajaa, vaikka yritys valmistaa itse Englannissa alustatkin. Tämä Olympus on jätepakkaajien suosituin malli ja niitä ovat valmistaneet kaikkiaan yli 10 000 kappaletta”, tietää Kimmo Suominen TTK Oy:stä.

”Englannissa jätebisnes kulkee eri sykkellä kuin Suomessa, mikä johtuu tietenkin valtavasta ihmismäärästä. Täällä jätepakkaajalla puristetaan ehkä 700-1000 kertaa viikossa. Englannissa luku voi olla 3000-2500 puristusta viikossa. Tätä taustaa vasten Olympuskin on pitänyt rakentaa vankaksi. Näihin ei kuuleman mukaan ole vielä vaihdettu metalliosia edes säiliöihin, jotka onkin tehty paksusta Hardoxista”, jatkaa Suominen.

Jätepakkaajan puristinaukon nostosylinterit on sijoitettu katolle. Ohjausyksikkö on sijoitettu vesitiiviseen huoltotilaan. Säiliön pohjassa on valuma-allas ja pohja on kalteva sekä varustettu sivuohjaimilla. Suomen jätepakkaajien kokonaismarkkinoiksi vuositasolla Suominen arvioi 80-120 yksikköä. Jätekuljetuksia tekeviä yrityksiä meillä on vajaat sata.

https://www.youtube.com/watch?v=jaU7pvUGYOo

H.C. Petersen Finland Oy aloitti Suomessa Deutz-Fahr traktoreiden maahantuonnin viime vuoden joulukuussa. Pääkonttoriaan Seinäjoella pitävä yritys on luonut nyt myös jälleenmyyjäverkostoa.

”HC Petersen toimii Pohjoismaissa eli Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Näissä maissa olemme myös Zetorien maahantuojana. Deutz Fahria edustamme Tanskassa, Norjassa ja nyt siis myös Suomessa”, kertoo toimitusjohtaja Tuomo Lehtimäki HCP Finland Oy:stä.

”Toimimme yhdellä alueella ja se on Pohjola. Näin saammme tarpeeksi volyymia, joka taas takaa toimivan ja kattavan jälkimarkkinoinnin. Meillä on iso keskusvarasto Tanskassa, jossa teknisen tukemme taustalla on jopa 15 vuotta Deutz-Fahrin kanssa toimineita henkilöitä.”

”Myymme itse paikallisesti Deutz-Fahrit Seinäjoen alueella ja ympäristössä. TTK Oy hoitaa nyt myynnin täällä Länsi-Suomessa, minkä lisäksi meillä on vielä pari muuta jälleenmyyjää. Niillä katamme koko Suomen”, tiivistää Tuomo Lehtimäki (vas.).

Deutz-Fahr mallisto käsittää traktorimallit 35-340 hevosvoimaa. TTK Oy:n henkilökunta kasvoi uuden traktorimerkin myötä. Jouko Koivisto (2. oik.) uutena miehenä toivottaa yhdessä Kimmo Suomisen ja Ville Kustosen (oik.) kanssa kaikki laatutraktoreista kiinnostuneet kaupoille Turun Urusvuoreen.

Lue seuraavaksi