Uutiset

Työkoneet

Tšekin Bobcat-jälleenmyyjälle kaikkien aikojen suurin tilaus

Prahassa toimiva Bobcat CZ, a.s. (yritys) on merkin valtuutettu jälleenmyyjä Tšekeissä. Yritys solmi äskettäin historiansa suurimman kaupan. Bobcat CZ toimittaa 68 Bobcat-konetta vuokrausyritys DEK Pujcovnalle, joka on osa suurempaa DEK Stavebniny -yritystä.

Yritykset ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä. Viime vuonna DEK Stavebniny tilasi kymmenen Bobcat E19 -minikaivukonetta, mutta tämä uusin tilaus on määrältään aivan toista luokkaa. Nyt kätelty kauppa käsittää 51 Bobcat-minikaivukonetta painohaarukkaan 0,8–8,5 tonnia ja 17 Bobcat S530 -liukuohjattua kuormaajaa. Kaikki toimitettavat koneet valmistetaan Doosan Bobcat EMEA:n Dobrisin tehtaalla Tšekeissä ja ne ovat asiakkaan vaatimuksesta väritykseltään punaisia.

Miksi Bobcat?
DEK Stavebninyllä on 71 toimipistettä ympäri Tšekinmaan. Vuokrattavia maarakennus- ja urakointikoneita on yli 250 kappaletta aina 25 tonnin painoluokkaan asti.
”Bobcatin koneet ovat aina olleet hyvässä maineessa yrityksessämme, koska ne edustavat luokkansa huippua. Myös myyjän tarjoama huolto- ja varaosapalvelu painoivat vaakakupissa. Ja meille on tietysti tärkeää se, että koneet valmistetaan Tšekeissä. Yhteistyömme Bobcat CZ:n kanssa on aina ollut hedelmällistä ja olemme erittäin tyytyväisiä heidän tarjoamaansa palveluun”, perustelee DEK Pujcovnan vuokrakonedivisioonan johtaja Michal Švejcar, miksi Bobcatin tarjous oli houkuttelevin.

Bobcat CZ, Bobcatin pitkäaikainen kumppani Tšekeissä
Bobcat CZ, a.s. on perustettu vuonna 2000. Yritys on erikoistunut Bobcatin liukuohjattujen kuormaajien, minikaivukoneiden ja kurottajien sekä näissä käytettävien yli satapäisen työlaitevalikoiman myyntiin. Yrityksellä on kymmenen myyntipistettä huoltoineen ympäri maan. Huoltohenkilökuntaa on viitisenkymmentä, myös kentällä liikkuvaa väkeä. Bobcat CZ hoitaa koneiden myynnit, vuokraukset, toimitukset, käyttäjäkoulutukset sekä varaosapalvelun kaikkiin Bobcat-koneisiin, ja tietenkin myös työlaitteisiin. Asiakkaita Bobcat CZ:lla on reilut 2 800.

Koneet hankkineen DEK Stavebninyn liikevaihto on 750 miljoonaa euroa. Yritys on yksi merkittävimmistä rakennusmateriaali- ja -tarvikealan toimijoista Tšekeissä. Vuodesta 2013 alkaen yritys on kehittänyt maanlaajuista konevuokraustoimintaa. Sitä pyörittää nyt DEK Pujcovna tähtäimessään muun muassa julkinen sektori, pienyritykset ja kone- ja rakennusurakoitsijat.

 

LUE MYÖS: Bobcat vahvistaa varaosatoimintojaan

 

 

Lue seuraavaksi