Uutiset

Työkoneet

Triplaan ja Vallilaan lisää asuntoja

YIT on käynnistänyt Triplan ensimmäisten asuntojen rakentamisen Helsingin Pasilassa. Ensimmäinen rakennettava kohde on Asunto Oy Helsingin Fredika, joka valmistuu vuoden 2019 loppuun mennessä. Fredikaan tulee 111 asuntoa, ja sen asuntojen myyntihinta on noin 40 miljoonaa euroa. Asuntojen aloitukset on kirjattu vuoden viimeiselle neljännekselle. Asunnot tulivat ennakkomarkkinointiin marraskuun lopulla, ja niiden kysyntä ylitti odotukset.

YIT rakentaa Triplan läntiseen kortteliin tulevina vuosina yhteensä neljä taloyhtiötä Triplan palveluiden ääreen. Kortteliin tulee viihtyisä asukaspuisto ja asukkaiden yhteinen kylätalo. Keskikortteliin tulee kauppakeskus Mall of Triplan liikkeitä sekä toimitiloja ja hotelli. Itäiseen kortteliin rakennetaan uudistetun juna-aseman lisäksi myös kauppoja ja toimistotiloja. Pasilasta rakentuu tulevina vuosina Helsingin toinen keskusta ja entistä tärkeämpi liikenteen kohtauspaikka, jonka asukkaiden ja työpaikkojen määrä kaksinkertaistuu vuoteen 2040 mennessä.

YIT käynnisti lisäksi asuinkerrostalohankkeen lähietäisyydellä Konepajan alueella Vallilassa, Helsingissä. Asunto Oy Helsingin Emil -nimiseen hankkeeseen valmistuu 88 asuntoa, ja sen asuntojen myyntihinta on noin 30 miljoonaa euroa. Asuntojen aloitukset on kirjattu vuoden viimeiselle neljännekselle, ja kohde valmistuu syksyllä 2019.

Lue lisää Triplasta: Pasilan Tripla on valtava hybridihanke ja Gles – purkua junaliikenteen päältä.

Lue seuraavaksi