Uutiset

Työkoneet

Trimble ja Rototilt sekä automaattinen kallistuskulma

Koneohjausjärjestelmien valmistaja Trimble lanseeraa käyttäjilleen merkittävän uutuuden; täydellinen integrointi Rototilt-järjestelmien kanssa. Toiminnon nimi on Automatic Grade Control ja sen avulla kallistuskulma mukautuu automaattisesti koneohjausjärjestelmän malliin samalla, kun kuljettaja voi keskittyä säätämään korkeutta ja kääntöä.

Uusi toiminto antaa tuen kallistuskulman automaattiselle asemoinnille koneohjausjärjestelmässä olevan mallin mukaisesti. Kuljettaja voi keskittyä paremmin siihen, mitä maan tasolla tapahtuu, tarvitsematta huolehtia muusta kuin korkeudesta ja käännöstä.

”Automatic Grade Control on valtavasti aikaa säästävä toiminto, jota asiakkaamme ovat kaivanneet. Toimialan tuottavuus- ja kannattavuusvaatimukset kasvattavat automaation tarvetta, joten integrointi Rototiltin kanssa on luonnollinen edistysaskel”, lupaa Trimblen Product Manager Machine Control Fredrik Eklind.

Automatic Grade Control on osa Rototiltin RPS-asemointiratkaisua. Sen avulla asiakkaat, joilla on käytössään Rototiltin ICS-ohjausjärjestelmä sisäänrakennettuine antureineen, voivat aktivoida RPS:n ja integroida näin työlaitteensa Trimble-koneohjausjärjestelmään.

Rototilt on paikalla näyttelyosastoineen ja kaivukoneineen keskustelemassa nykyisistä ja tulevista kaivuujärjestelmistä parhaillaan Las Vegasissa käynnissä olevassa kansainvälisessä Trimble Dimensions -käyttäjätapahtumassa.

”Asiakkaiden kiinnostus RPS-asemointiratkaisuumme kasvaa silminnähden. Automatisoidut toiminnot tekevät kaivukoneen kuljettajasta entistä älykkäämmin toimivan, tarkemman ja tehokkaamman”, Rototilt Group Ab:n tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström sanoo.

Lue seuraavaksi