Uutiset

Työkoneet

Trelleborg yhteistyökumppaniksi Farming Simulator 15 -videopeliin

Giants Software valitsi Trelleborgin viralliseksi yhteistyökumppaniksi uuteen Farming Simulator 15 -videopeliin. Tämä merkitsee, että pelin maatalous- ja metsäkoneisiin asennetaan Trelleborgin renkaat, jotka ovat alan parhaimpia.

Farming Simulator 15 -pelissä pelaaja kohtaa nykypäivän maatalouden haasteita. Näitä ovat muun muassa maanviljely, sadonkorjuu ja tuottojen kasvattaminen sekä eläinten hoitaminen. Vuoden 2013 versiota pelistä on myyty yli neljä miljoonaa kappaletta. Farming Simulator 15 -pelissä on runsas sata traktoria sekä maatalous- ja metsäkonetta yli 34 suurelta alkuperäiseltä laitevalmistajalta. Kaikissa koneissa on käytetty Trelleborgin tuotteita.

”Olemme innoissamme, että saimme mahdollisuuden yhdistää brändimme Farming Simulator 15 -peliin, joka on laajalti tunnettu maatalousvideopeli”, Trelleborg Wheel Systemsin digitaalisen markkinoinnin johtaja Roberto Angelucci totesi.

”Olemme pystyneet osoittamaan, että sitoudumme pitkällä aikavälillä maatalousalan kehittämiseen ja tulevaisuuden maatalouden tehokkuuden, tuottavuuden ja kestävyyden parantamiseen. Farming Simulator 15 on täydellinen väline sen osoittamiseen jälleen kerran, sillä peli on suunnattu nuorille maatalousalan toimijoille. Olemme kiitollisia siitä, että ponnistelumme on huomattu ja niitä arvostetaan ja että Trelleborg on nyt Farming Simulator 15 -pelin virallinen yhteistyökumppani”.

”Trelleborg näyttää tietä erityisesti tulevaisuuden maataloustoimintaa varten suunniteltujen innovatiivisten ratkaisujen muodossa ja on useiden johtavien traktori- ja maatalouskonemerkkien ykkösvalinta rengastoimittajaksi”, Giants Softwaren Art Director Thomas Frey kertoi.

”Huomasimme, että Trelleborg toimii aktiivisesti ja innovatiivisesti myös matkaviestinnän alalla tarjoten ainutlaatuista digitaalista ratkaisua nuorille maanviljelijöille ja maataloudesta kiinnostuneille. Trelleborgin valitseminen Farmin Simulator 15 -pelin viralliseksi yhteistyökumppaniksi oli siis luonnollinen ratkaisu”.

Farming Simulator 15 -pelissä Trelleborgin renkaita käyttävät useat koneet kuten suurtehotraktorit, harvesterit ja metsäkoneet. Peliin on saatu mukaan useita maatalouteen tarkoitettuja Trelleborgin vyörengassarjoja: esimerkiksi TM900 High Power, TM800, TM700 ja TM600. Maatalouteen tarkoitetut vyörenkaat on kehitetty erityisesti suurtehotraktoreille. Ne tarjoavat erittäin hyvän pidon ja erinomaisen kuormankestävyyden suurissa nopeuksissa, vähentävät maan tiivistymistä ja ovat erittäin kestäviä, joten ne parantavat maatalouden tuottavuutta.

Videopelissä käytetään myös Trelleborgin agro-teollisuusrengasta TH400, joka on tarkoitettu kevyille teollisuuskoneille, kuten teleskooppikurottajille ja kaivurikuormaajille. Farming Simulator 15 -pelissä käytössä on lisäksi Trelleborgin vyörengas harvestereille ja yhdistelmäkoneille. Farming Simulator 15 on ollut saatavilla 30. lokakuuta alkaen PC:lle ja Macille ja vuoden 2015 alussa PS4:lle, PS3:lle, Xbox Onelle ja Xbox 360:lle. Peli on käännetty 18 kielelle.

Trelleborg esittelee videopeliä useissa tulevissa johtavissa maatalousnäyttelyissä ja -tapahtumissa sekä tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden kokeilla nykypäivän maataloutta virtuaalisesti ja tutustuttaa heidät samalla useissa eri koneissa käytettäviin Trelleborgin renkaisiin.

TP

Lue seuraavaksi