Uutiset

Työkoneet

Trelleborg-renkaat Yokohamalle

Trelleborg Wheel Systems liittyy Yokohama Rubber Co., Ltd.:hen. Yritys jatkaa toimintaansa nimellä Yokohama TWS. Trelleborg Wheel Systems ilmoittaa, että Yokohama Rubber Co., Ltd. on ostanut Trelleborg Wheel Systemsin Trelleborg Groupilta 2,074 miljardin euron kauppahintaan. Tästä päivästä lähtien, 2.5.2023, yritys on virallisesti osa Yokohama Rubber Co., Ltd.:tä ja se tulee toimimaan nimellä Yokohama TWS.

Yokohama Rubber Co., Ltd.:n pääpaikka on Hiratsukassa, Japanissa. Yritys valmistaa renkaita ja muita kumituotteita, kuten kuljetinhihnoja, letkuja ja liittimiä sekä järeitä lepuuttajia laivoihin.
Yokohama Rubber on kansainvälinen yritys. Konserni työllistää yli 28 000 henkilöä ympäri maailman ja sen liikevaihto on noin kuusi miljardia euroa. Toimintaa on yli 120 maassa.

Nyt tehdyllä hankinnalla Yokohama Rubber vahvistaa asemaansa suurena rengasvalmistajana. Nyt hankitun Trelleborgin rengasliiketoiminnan lisäksi tarjonta täydentyy raskaan segmentin Mitas-, Maximo- ja Cultor-renkailla sekä Interfit-huoltoverkostolla.

”Menestyksekäs ajanjaksomme Trelleborg Groupin kanssa päättyy ja avaamme uuden sivun rengasalan merkittävänä toimijana. Tulemme noudattamaan arvojamme ja kehittämään visioitamme tulevaisuudessakin. Olemme kasvaneet tasaisesti viime vuosina sekä tehneet strategisesti tärkeitä investointeja. Näin olemme luoneet vahvan ja kestävän kehityksen mukaisen pohjan maailmanlaajuiseen toimintaan. Tuotteemme sekä palvelumme ovat innovatiivisia ja laaja myyntiverkostomme operoi lähellä asiakkaitamme.

Olen erittäin tyytyväinen, mitä TWS-tiimi on pystynyt saavuttamaan tähän mennessä. Olemme erittäin otettuja, että Yokohama päätti sijoittaa meihin ja rakentaa liiketoimintaansa kanssamme johtavaksi raskaiden renkaiden toimijaksi”, sanoo uuden Yokohama TWS:n toimitusjohtaja Paolo Pompei, joka myös aikaisemmin toimi Trelleborg Wheel Systemsin johdossa.

Yokohama TWS jatkaa tuotteidensa ja palvelujensa toimittamista asiakkailleen maailmanlaajuisesti. Uudesta nimestään huolimatta Yokohama TWS jatkaa toimintaansa ilman organisaatiomuutoksia.


Yokohama TWS on osa Yokohama Rubber Co., Ltd:tä. Yritys kehittää ja valmistaa renkaita sekä muita renkaisiin liittyviä ratkaisuja maatalouteen, maarakennukseen ja materiaalinkäsittelyyn. Tuotteita toimitetaan ympäri maailman ja tuotannossa hyödynnetään alan uusinta teknologiaa.

Trelleborg-, Mitas-, Maximo- ja Cultor-renkaat sekä Interfit-huoltopalvelu kuuluvat Yokohama TWS:n tarjontaan. Interfit tarkoittaa paikallista, räätälöityä huoltopalvelua.

Vuonna 2022 Yokohama TWS:n liikevaihto oli yli 1,2 miljardia euroa. Yritys työllistää yli 6 600 henkeä 42 maassa.


Lue seuraavaksi