Uutiset

Työkoneet

Toyota Material Handling uusiin tiloihin Tampereella

Suomessa menestyneet Toyotan vastapainotrukit ja BT-varastotrukit yhdistyivät reilu vuosi sitten Toyota Material Handling Finland Oy:ön. Samalla verkosto on kasvanut ja tuote- ja palveluvalikoima laajentunut. Mallistoa täydentävät Kalmarin 5-9 tonnia nostavat vastapainotrukit, Jumbo kylki- ja nelitietrukit sekä Manitou-maastotrukit. Saman katon alta saa myös avun varastointiratkaisuihin. Mecalux-varastokalusteet on saatavana suunniteltuna asiakkaan tarpeisiin ja paikalleen koottuina.

Tampereella toiminnot ovat olleet viimeksi Konekeskon kanssa yhteisissä tiloissa. ”Valtralta vapautuneista tiloista saimme meille hyvin sopivat omat toimitilat hyvälle paikalle”, iloitsee Tampereen toimipisteen aluemyyntipäällikkö Petteri Tuomisto. ”Myynnille on toimivat toimistotilat, huoltomiehille asemapaikka ja huollolle korjaamohalli. Pääasiassa huollot pyrimme tekemään asiakkaan luona, mutta suuria perusteellisia korjaustöitä sekä asiakkailta palautuvia koneita varten on tarpeellista olla myös korjaamotilat.” Tampereella henkilöstöä on 11, joista 8 jälkimarkkinoinnin puolella.

”Toyota Material Handling Finlandissa työskentelee 165 henkilöä ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Sen lisäksi meillä on viisi aluemyyntikonttoria ja seitsemän huolto- ja varaosapistettä ympäri Suomen”, kertoo myyntijohtaja Heikki Alamettälä. ”Meille markkinajohtajuus ei ole tavoite, vaan se on tulos työstä, jonka pohjana ovat Toyotan vahvat, ehkä maailman eniten kopioidut yrityksen perusarvot. Yksi näistä on tehdä työ joka kerralla paremmin. Se pitää meidät nöyrinä ja etsimään alati uusia palveltavia vaikka meillä on hyvä ja vahva asiakaskunta. Samoin pystymme palvelemaan niin pientä asiakasta kuin suuryritystä usein kattavasti koko varastointitoiminnan alalla; ratkaisu löydetään lähes aina.”

”Toyotalla uudet tuotteet testataan tarkasti ennen kuin ne pääsevät markkinoille. Siten me voimme luottavaisin mielin tuoda uudet tuotteet markkinoille. Viimeisin esimerkki on nyt täällä Tampereellakin esittelyssä oleva Tonero suosittuun 1,5-3,5 -tonnon kokoluokkaan. Samalla lanseerataan tuotenimistöön oikeat nimet pelkkien kirjain-numero -yhdistelmien lisäksi”, esittelee Alamettälä.

www.toyota-forklifts.fi

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi