Uutiset

Työkoneet

Topcon julkaisi verkkokorjauspalvelun

Maailmanlaajuinen tarkkuusmittauksen- ja työnkulkuratkaisujen toimittaja Topcon Positioning Group on käynnistänyt Suomessa Topnet Live palvelun, jonka reaaliaikaiset RTK GNSS-verkkokorjauspalvelut ovat nyt saatavilla joka puolella maata. Lisäksi verkko liittyy monin paikoin myös naapurimaiden tukiasemiin, jotta raja-alueilla korjausviestiä on myös saatavilla.

Uusi tukiasemaverkko tarjoaa käyttäjille täyden konstellaatiopalvelun, jossa käytetään kaikkia neljää GNSS-satelliittijärjestelmää tarkkuuden ja luotettavuuden lisäämiseksi. Tämä sisältää Beidou- ja Galileo-järjestelmät sekä luonnollisesti perinteiset GLONASS- ja GPS-järjestelmät.

Topconin paikallisen jälleenmyyjän kautta saatavilla olevaa Topnet Liveä ylläpitää ja tukee Suomessa Topconin globaali asiantuntijapalvelutiimi ja Topnet Live on täysin yhteensopiva kaikkien alan standardeja käyttävien GNSS-vastaanottimien kanssa. Palvelu tarjoaa tilaajille täydellisen joustavuuden, sillä saatavilla on vuosi-, kuukausi- ja jopa tuntipaketteja, jotka voidaan räätälöidä yrityksen ja projektien tarpeiden mukaan.

Saatavilla on myös yleiseurooppalaisia tilauksia, jolla voidaan toimia usean maan alueella ilman tarvetta maakohtaisiin lisensseihin ja käyttäjillä voi myös olla useita laitteita yhdellä lisenssillä. Kaikki käyttäjät myös hyötyvät Topconin asiakaspalvelusta, jonka tekninen tuki on saatavilla 24/7 vianmääritykseen ja tukeen.

Kehitys on osa Topconin jatkuvaa GNSS-verkkojen maailmanlaajuista laajentamista ja tarkoittaa, että Topnet Live on nyt saatavilla Suomen lisäksi kaikkialla Skandinaviassa ja laajasti Euroopassa. Topnet Live soveltuu monenlaisiin paikannussovelluksiin, mukaan lukien maanmittaus, infrarakentaminen, IOT ja tarkkuusmaatalous.

Topnet Live on saatavilla Topgeo Oy:n kautta.

Lue seuraavaksi