Uutiset

Työkoneet

Terra uudelle toimijalle

Terra

Sveitsiläinen kaivamattomuusteknologiayhtiö Terra AG on sopinut yhteistyö- ja edustussopimuksen DLN Drill-Line Nordic Oy:n kanssa. Yhteistyö kattaa Terran valmistamien työkoneiden ja laitteiden maahantuonnin, myynnin sekä varaosa- ja huoltotoiminnan Suomen talousalueella. Terra AG haluaa yhteistyöllä DLN Drill-Line Nordic Oy:n kanssa vahvistaa omaa läsnäoloaan pohjoismaisilla markkinoilla, tarjota laadukkaampia ja monipuolisempia koneita sekä palveluita paikallisille elektroniikka-, tele- ja putkirakentamisen yrityksille sekä urakoitsijoille.

Terra AG on kaivamattomuusteknologiaan erikoistunut työkone- ja laitevalmistaja. Huippuluokkaisilla Terra-työkoneilla voidaan asentaa elektroniikka-, telealan, vesirakentamisen sekä geotermisiä putkia ympäristöystävällisesti ilman suuria kaivukoneilla suoritettavia kaivamisia. Terran tuotantoon kuuluvat mm. suuntaporat (alitusporaukset), tunkkaustyökalut (kaapelinvedot), teräsputkijuntat (teräsputken asennus), pakkosujutuslaitteet (viemärinvaihto ja -halkaisu) ja porat geotermiseen poraukseen (maalämpö). Terra-työkoneet ovat tunnettuja ”sveitsiläisestä” laadusta sekä modernista suunnittelusta.

DLN Drill-Line Nordic Oy on uusi kaivos- ja maanrakennuskoneiden maahantuonti, tukku- ja agentuuriliike. Pääkonttori sijaitsee Helsingin Konalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lyhyen matkan päässä lentokentästä. Yrityksen liiketoimintaa kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määrättyä aikataulua.

Lue seuraavaksi