Uutiset

Työkoneet

Telakone ja Nisula yhteistyöhön

Suomen Telakone Oy ja Nisula Forest Oy aloittavat yhteistyön kaivukoneiden metsävarustelussa. Näin asiakkaille tarjotaan valmiita kokonaisuuksia energiapuun ja ainespuun korjuuseen tela-alustaisen Hyundain päälle yhdestä paikkaa. Peruskoneet varustellaan joustavalla monikäyttöalustalla, joka nostaa koneen metsäominaisuudet aivan uudelle tasolle.

”On erittäin tärkeää, että asiakas saa samasta paikasta valmiin kokonaisuuden. Metsävarustellun Hyundain suunnittelussa on panostettu monikäyttöisyyteen ja kustannustehokkuuteen. Siirtyminen metsätöistä kaivutöihin ja päinvastoin tehdään mahdollisimman helpoksi. PKP Flex Oy:n suunnittelema ja valmistama joustava monikäyttöalusta nostaa kaivukoneen metsäominaisuudet aivan uudelle tasolle”, kertoo Kalle Mattsson Nisulalta. ”Flex-alustassa telat joustavat maaston mukaan ja lukittuvat automaattisesti koneen pysähtyessä maaston muodon mukaiseen asentoonsa. Myös maavara kasvaa Flex-alustan ansiosta. Tämä alustaratkaisu lisää työmukavuutta myös maansiirtopuolella huomattavasti.”

”Yhteistyön aloittaminen tunnustetun metsäalan ammattilaisen kanssa on meille tärkeää. Olemme saavuttaneet Hyundain kaivukoneilla vakaan jalansijan Suomen maarakennuksessa, ja lisämyynnin haku metsämarkkinoilta oli meille selkeä panostuskohde”, kertovat Matti Rautionmaa ja Vesa Hänninen Telakoneelta. ”Olemme saaneet viime vuosien aikana runsaasti kyselyjä ja palautetta asiakkailta tämän tyyppisen monitoimikoneen puutteesta. Nyt me vastaamme pyyntöihin ja saamme varmasti uutta asiakaskuntaa aiempien tyytyväisten joukkoon.”

JK

Lue seuraavaksi