Uutiset

Työkoneet

Talhu Oy:lle Grindex-uppopumput

Grindex on Talhun mukaan maailman johtava sähköisten uppopumppujen valmistaja, jonka uppopumput ovat tunnettuja luotettavuudesta sekä korkeasta kestävyydestä. Talhulta löytyy jatkossa kaikki Grindex-mallit, varaosat ja huoltopalvelut. Uudet pumput saapuvat Talhun varastolle lähiaikoina.

Grindexin uppopumppuja voidaan käyttää monipuolisesti erilaisissa kohteissa; muun muassa rakennustyömailla, kaivoksissa ja raskaassa teollisuudessa. Pumppuihin on sisäänrakennettu moottorinsuoja ja ilmaventtiili, joiden ansiosta pumput voivat olla käynnissä pidempiä aikoja ja myös hetkellisesti jopa ilman pumpattavaa nestettä. Grindexin uppopumput on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa tarkoin valvotuissa olosuhteissa, jossa huolehditaan pumppujen korkeista laatuvaatimuksista sekä ympäristöstandardeista.

Talhun tuotevalikoimasta löytyy jatkossa Grindexin uppopumput jokaiseen tarpeeseen: vesipumput yleiseen vedenpoistoon, lietepumput sakeamman ja rakeisemman veden poistoon sekä jäännösvesipumput hyvin matalan veden poistoon. Jokaisessa uppopumpussa on valmistajan lupaamana korkea kulutuksenkestävyys, mikä lisää suorituskykyä ja vähentää kustannuksia.
Lue seuraavaksi