Uutiset

Työkoneet

Takeuchilta uusi iso pyöräalustainen

TB 295 W tyyppinimeä kantava pyöräalustainen Takeuchi on odotettu kokoluokka myös Suomen markkinoille. Työpainoltaan noin 9.500 kiloon asettuva kone on omiaan työskentelemään mm. kaupunkialuilla. Moottori on Isuzun 4 sylinterinen 2.9 litrainen dieselmoottori, joka tuottaa 73 kilowattia. Uutuus on valmistajan aikaisempaa mallia noin 1.200 kiloa kevyempi ja samalla sen perän ylitys on aikaisempaa pienempi. Maahantuonnista vastaava Honka Trading Oy pyrkii saamaan koneen mukaan myös Maxpo  –näyttelyyn, jolloin siihen pääsee tutustumaan lisää.

Muita Takeuchin uutuuksia olivat 1.700 kilon painoluokkaan asettuva minikaivukone TB 216 ja alle 6 tonnin luokkaan tuleva minikaivukone TB 260. Takeuchi TB 260 kaivukoneessa perän ylitys on vain 1.300 mm, jolloin se on pienempi kuin kevyemmässä TB 250 mallissa. Myös nämä uutuusmallit pyritään esittelemään Maxpossa syyskuussa.

Takeuchi Corporationin presidentti ja yrityksen perustaja Akio Takeuchi ja Euroopan myynnistä vastaava johtaja Takashi Mamba saatiin samaan kuvaan Suomen maahantuonnista vastaavan Honka Trading Oy:n edustajien kanssa.

Lue seuraavaksi