Uutiset

Työkoneet

Take-Rent vuokraa Takeuchit

Honka Trading Oy aloittaa suosittujen japanilaisten Takeuchi-kaivukoneiden vuokrauspalvelun Take-Rent -nimellä. Takeuchi-mallisto kattaa tela-alustaiset kaivukoneet painoluokissa 1–15 tonnia ja pyöräalustaiset painoluokissa 10–16 tonnia. Honka Trading Oy on tuonut Takeuchi-kaivukoneita Suomeen jo yli 15 vuotta ja sinä aikana ne ovat saavuttaneet luotettavan ja kestävän koneen maineen maassamme. 

Jatkossa Takeucheja voi siis kysyä vuokralle myös suoraan maahantuojan verkostosta. Syyt tähän ovat selvät. Koska maarakennusalalla varsinkin mini- ja midiluokan koneiden vuokraaminen on jatkuvassa kasvussa, niin Honka Trading haluaa tarjota myös tämän vaihtoehdon kasvavalle käyttäjäryhmälle. Samalla nostetaan Takeuchin tunnettuutta Suomessa. ”Takeuchien vuokraamisella juuri Take-Rent -nimellä halutaan tukea samalla Takeuchi brändiä ja tehdä lisää tunnettuutta merkille”, toteaa myyntipäällikkö Antti Forma Honka Trading Oy:ltä. 

Monipuolinen mallisto 

Takeuchi-mallisto on laaja ja monipuolinen. Mallistossa on koneita alle tonnista aina 15 tonniin asti. Perinteisten minikaivukoneiden rinnalla ovat myös innovatiiviset lyhytperäiset koneet, joiden peräpaino ei ylitä telojen leveyttä. Pyöräalustaisia malleja on kaksi painoluokissa 10 ja 16 tonnia. Jatkossa koko mallistoa voi siis myös vuokrata maahantuojan organisaatiosta. Vuokrakoneet tulevat sijaitsemaan Honkajoella, Pirkkalassa ja pääkaupunkiseudulla. 

Takeuchi on suosittu kone Etelä- ja Keski-Euroopassa. Itävallassa, Sveitsissä ja Espanjassa on tuhansia Takeucheja vuokrakoneina.

Vuokrattavat koneet varustellaan asiakkaiden tarpeiden mukaan ja ne toimitetaan tarvittaessa suoraan asiakkaan työmaalle kautta koko Suomen. Honka Trading Oy huoltaa myös vuokrakoneet ja vastaa mahdollisen sijaiskoneen toimittamisesta mahdollisessa ongelmatilanteessa. Honka Trading vuokraa edelleen myös muita työkoneita ja työlaitteita jo useamman vuoden toimineella Honka-Rent -nimellä. 

Euroopassa suosittu ja luotettava 

”Etelä- ja Keski-Euroopassa vuokraus on todella iso toimiala ja Takeuchi on siellä erittäin suosittu vuokrakone. Pelkästään Itävallassa , Sveitsissä ja Espanjassa Takeucheja on vuokralla useita tuhansia. Lisäksi Englannissa ja Ranskassa Takeuchilla on iso vuokrakonekanta”, valaisee Antti Forma, kun kysytään Takeuchin vuokrakonekannasta Euroopassa. ”Takeuchi on tunnettu erittäin miellyttävästä ja tarkasta hydrauliikastaan. Asiakkailta saamamme palaute tukee myös vuokraustoiminnan laajentamista. Kestäviä ja luotettavia koneita vuokraa mielellään. Uskomme uusien vuokrakäyttäjien myös lisäävän koneiden myyntiä. Vuokralta kun on aina mahdollisuus lunastaa kone myös omaksi”, päättää Forma

honkatrading.com

Lue seuraavaksi