Uutiset

Työkoneet

Suuri tilaus JCB:lle konevuokraamo Ardentilta

JCB on tehnyt suuren konekaupan yhden Brittein saarten suurimpiin kuuluvan konevuokraamon kanssa. Kaupan arvo on noin 40 miljoonaa puntaa (n. 48 M€).

Ardent Hire Solutions ostaa JCB:n kurottajia ja maastotrukkeja, koska yritys haluaa panostaa markkinoiden teknisesti kehittyneimpiin koneisiin. Ardent Hire Solutions syntyi viime vuonna kahden yrityksen liittyessä yhteen. Fork Rent ja One Call Hire jatkavat nyt toimintaa yhteisellä nimellä Ardent Hire Solutions. Pääkonttori on Middlesexissä. Toimipisteitä on 12 ympäri maan ja vuokrattavia koneita on yli 5000. Ardentin vuokrakoneiden keskimääräinen ikä on alle kaksi vuotta.

JCB:n Richard Telfer (vas.) ja Ardent Hire Solutionsin Tom Gleeson kättelevät suuren kaupan kunniaksi.

JCB:n Englannin ja Irlannin myynnistä vastaava johtaja Dan Thompstone sanoo, että tämä sopimus on jatkoa JCB:n, Fork Rentin ja One Call Hiren pitkäaikaisille suhteille. Tämä on massiivinen kauppa ja lajissaan se on kuluvan vuoden suurin koko maailman mittakaavassakin.Ardent Hire Solutions on avainasiakkaitamme Britannian vuokrakonemarkkinoilla. Tämä kauppa on luottamuslause JCB:n tuotekehitykselle sekä jälkimarkkinoinnille.

”Ardent Hire Solutionsin osuus Englannin vuokrakonemarkkinoilla kasvaa. Panostamme nyt kasvuun investoimalla parhaimpiin tarjolla oleviin laitteisiin. JCB-koneiden hankinta on tähän mennessä kuluvan vuoden suurin investointimme. Haluamme tarjota vain parasta ja edistyksellisintä teknologiaa asiakkaillemme. Koneita joita ei kilpailijoillamme ole. Yksi tärkeä seikka kumppanuuden jatkumiselle on JCB:n tuotteiden laatu sekä huollon toimivuus”, sanoo Ardent Hire Solutionsin kaupallinen johtaja Tom Gleeson.

Suurin osa kaupasta on kurottajia, jotka valmistetaan JCB:n pääpaikalla Staffordshiressa. Kurottajat ovat pääosin JCB 540-200 -lippulaivamallia, joka pystyy nostamaan 20 metriin hankalissakin maasto-olosuhteissa. Kurottajat tarjoavat tehokkaan vaihtoehdon autonostureille. Kurottajien voimanlähteenä on JCB:n vääntävä 55 kilowatin Ecomax, joka täyttää viimeisimmät päästömääräykset. Kaupan maastotrukit valmistetaan Cheadlen tehtailla.

Lue seuraavaksi