Uutiset

Työkoneet

Steelwristin ja Volvo CE:n yhteistyö laajenee

Steelwrist ja Volvo CE laajentavat yhteistyötään lanseeraamalla tehdasasennetut SQ Auto Connect -pikakiinnikkeet kaivukoneisiin. Yritykset jatkavat kehittämäänsä yhteistyötä, joka aloitettiin yli vuosikymmen sitten, kun Steelwrististä tuli tehdasasennettujen kallistuvien kauhanpyörittäjien ja pikakiinnikkeiden toimittaja Volvon kaivukoneisiin.

Kaivukoneiden täysautomaattisten pikakiinnikkeiden kysynnän edelleen kasvaessa Volvo CE laajentaa tarjontaansa tehdasasennetuilla Steelwrist SQ Auto Connect -pikakiinnikkeillä sekä tela- että pyöräalustaisiin kaivukoneisiin, kokoluokassa 13–35 tonnia. Tämä lanseeraus sisältää myös sopivan kokoiset työkaluseläkkeet.

Täysautomaattisten SQ-pikakiinnikkeiden ansiosta kuljettajat voivat ohjaamosta käsin vaihtaa helposti ja tehokkaasti niin hydrauliikkakäyttöisiä kuin mekaanisia työlaitteita.

“Kiitos jo vuosia jatkuneen erinomaisen yhteistyön Steelwristin kanssa, voimme seurata kaivukoneiden lisälaitteiden viimeisintä tekniikan kehitystä aitiopaikalta. Menestystarinan avain on tehtaan varustelu ja huolellinen asennus, tyytyväisiltä asiakkailtamme saadun palautteen mukaan. Molempien merkkien sitoutumisen ansiosta Volvo CE tarjoaa laadukkaan asennuksen Steelwristin symmetrisille pikakiinnikkeille (nyt myös SQ-vaihtoehdolla) ja kallistuville kauhanpyörittäjille monenlaisiin kaivukoneisiin”, kertoo Volvo CE:n kaivinkoneiden tuotepäällikkö Christian Berling.

Päivitetyt Volvo EC250E- ja EC300E-mallit sisältävät myös Smart Connect -alustan, joka mahdollistaa saumattoman integroinnin Volvo Dig Assist -järjestelmään tehtaalla asennetun Steelwrist-kallistuvan kauhanpyörittäjän kanssa. Tämä sisältää parannetut turvaominaisuudet ja yhden kytkimen pikakiinnikkeen lukitusjärjestelmän, sataprosenttisesti valmiina ja CE-merkittynä suoraan Volvon tehtaalta.

Smart Connect -alusta on ollut projekti, jossa Steelwristin sisaryhtiö SVAB Hydraulik on osallistunut tuotekehitykseen alusta alkaen. Tool Recognition -työkalujen hallintajärjestelmä on saatavana tehdasasennettuna. Se voidaan asentaa myös jälkikäteen.

Smart Connect -alustan avulla Steelwrist-kallistuvat kauhanpyörittäjät voidaan asentaa “plug and play”-tyyppisesti. Tämä tarkoittaa Volvo-asiakkaalle lyhyempää toimitusaikaa. Toiminnallisuus on optimoitu lähes samalle tasolle kuin tehdasasennettu, vaikka loppuasiakas ostaisi varastokoneen.

“Me Steelwristillä olemme jo pitkään tehneet kovasti töitä maailmanlaajuisten standardien edistämiseksi ja lopulta tulokset ovat alkaneet näkyä. Ensinnäkin Volvo lanseeraa tehdasasennetun Steelwrist SQ:n juuri, kun Caterpillar on äskettäin lanseerannut HCS-liittimen. On suurenmoinen asia, kun kaksi alan johtavaa pelaajaa melkein samanaikaisesti tuovat markkinoille tuotteita, jotka ovat yhteensopivia Open-S-standardin kanssa. Toiseksi, Volvo CE esittelee Smart Connect -alustan, mikä on tärkeä askel eteenpäin kohti avointa työkalujen käyttöliittymää esimerkiksi kaivukoneissa, joissa on Isobus-väylä. Tämä mahdollistaa ennennäkemättömän älykkyyden ja yhteensopivuuden kaivukoneen ja työlaitteiden välillä”, kertoo Steelwristin toimitusjohtaja Stefan Stockhaus.


Lue seuraavaksi