Uutiset

Työkoneet

Steelwristille kivijalkamyymälä Vantaalle

Steelwrist Finland on muuttanut uusiin toimitiloihin Vantaalle, vaikkakaan muutosta ei varsinaisesti ole kysymys, koska yrityksellä ei ole aikaisemmin ollut toimitiloja Suomessa. Laite – ja varaosatoimitukset ovat tapahtuneet tehtaalta Ruotsista ja myyntityötä sekä teknistä tukea on tehty kotikonttorista tai autosta käsin.


”Nyt saamme viimein koottua kaikki tuotteemme ja ihmisemme yhteen paikkaan. Tämä varmasti myös parantaa palveluamme entisestään. Markkinaosuutemme koko ajan kasvaessa tämä toimipisteen perustaminen tuli todella tarpeeseen”, sanoo Steelwrist Finlandin maajohtaja Heidi Imboden.

Uusi toimipiste sijaitsee Vantaan Viinikkalassa, osoitteessa  Åbyntie 1, 01730 Vantaa. Sinne on lyhyt matka kehäkolmoselta tai Tampereen moottoritieltä, joten pikainenkin käynti vaikka varaosia noutamaan ei edellytä keskustan ruuhkassa seisomista.

Steelwrist jalkautuu trendien vastaisesti kivijalkamyymälään. Yrityksellä ei ole ollut aikaisemmin toimipistettä Suomessa. Nyt piste löytyy Vantaan Viinikkalasta, Åbyntieltä.

Tilaa uudessa pisteessä on 700 neliömetriä. Huhtikuun alussa pulpetit oli jo saatu paikoilleen ja myyntiä sekä teknistä tukea hoidettiin uudesta osoitteesta. Varaston täydennys oli vasta alkamassa. Hyllyt pyritään täyttämään pikaisesti Steelwristin kallistuvilla kauhanpyörittäjillä ja niihin liittyvillä varusteilla, erilaisilla työlaitteilla ja tietenkin varaosilla.
”Tilaa on sen verran, että saamme näytille kaikki kallistuvat kauhanpyörittäjämallimme ja työlaitteitakin. Pystymme nyt myös pitämään jonkun verran tuotteita hyllyssä pikaisia toimituksia varten. Huoltoa pisteeseemme ei tule, vaan ne asiat hoituvat kuten aikaisemminkin eli huoltoyhteistyökumppaneidemme toimesta. Toki huoltoon liittyvissä asioissa saa täältä apua teknisen tuen muodossa”, jatkaa Imboden.

Heidi Imboden uudessa työpisteessään. Imbodenin mukaan toimipisteeseen siirtyminen tuli tarpeeseen. Nyt yrityksen kaikki toiminnot ovat helposti saatavilla yhdestä paikasta.

Uusi toimipiste tarjoaa myös hyvät puitteet koulutuspaikkana. Henkilöstöä pisteessä on kolme, uusimpana myyntiä ja teknistä tukea hoitava Mikko Makkonen. Mikolla on vankka kokemus hydrauliikasta ja työkoneista. Vaikka miehitys on pieni, uskoo Heidi Imboden jonkun olevan paikalla aina virka-aikana. Soittovarmistus kannattaa kuitenkin tehdä ennen kuin poikkeaa paikalla. Steelwristin puhelinpäivystyshän on tunnetusti ripeätoimista.

”Keskitymme nyt varaston täydennykseen ja pyrimme pitämään viralliset avajaiset hyvinkin pian Maxpo-messujen jälkeen”, päättää Imboden.


Tekninen tuki työn touhussa. Mikko Makkonen (näytön takana piilossa) ja Jaakko Kuusisto.


Lue seuraavaksi