Uutiset

Työkoneet

Steelwrist vahvistaa Suomessa

Kauhanpyörittäjiä valmistava ruotsalainen Steelwrist AB lisää Suomen organisaationsa henkilökuntaa ja tukitoimia. Steelwrist Finlandin palveluksessa on aloittanut insinööri Tuomo Nuorento (38 v.). Hän vastaa vuodesta 2014 Steelwristin palveluksessa työskennelleen Don Rödlinin kanssa nyt teknisestä tuesta, varaosista ja myös myynnistä.

“Minulla on insinööritutkinnon lisäksi asentajakoulutus, joten Järvenpäässä sijaitsevan työpöydän takaa on mukavaa jalkautua myös kenttätöihin”, kertoi Nuorento Lepaa 2016 -näyttelyssä (kuva).

Lepaan jälkeen miehellä oli edessä koulutussessio tehtaalla Ruotsissa.

“Tuomo aloittaa tuotantolinjalta kauhanpyörittäjien kokoamiseen tutustumisen. Ja edessä on myös yhden pyörittäjän kokoaminen alusta loppuun. Samalla tavalla minäkin aloitin tammikuussa tänä vuonna”, opastaa maajohtaja Pekka Kainulainen.

Steelwristin Suomen henkilökunnan lukumäärä nousee nyt siis kolmeen. Myös jälkimarkkinointiin on tehty muutoksia.

Rastar Oy vastaa nyt Steelwristin varaosista Suomessa. Vantaalle on varastoitu kulutusoasia ja harvinaisemmat tilataan tehtaalta. Tämä parantaa huomattavasti varaosatoimitusten nopeutta. Kun suurin osa meidänkin laitteistamme on käytössä pääkaupunkiseudulla, niin asentajat noutavat keikalle kätevästi osat Rastarilta”, jatkaa Kainulainen.

Lue seuraavaksi