Uutiset

Työkoneet

Steelwrist panostaa kasvuun

Steelwrist Finland

Ruotsalainen, rototilttejä ja niiden ohjausjärjestelmiä, pikaliittimiä ja lisävarusteita valmistava Steelwrist Ab aikoo lisätä markkinaosuuttaan Suomessa kasvattamalla organisaatiotaan ja huoltokumppaniverkostoaan.

Vuonna 2007 Suomen markkinoille tulleiden Steelwrist-tuotteiden volyymit ovat kasvaneet siinä määrin, että keväällä Suomeen perustettiin oma organisaatio, Steelwrist Finland, jonka vetäjänä aloitti huhtikuussa maajohtaja Jani Leino: Jani jatkaa maaorganisaation kehittämistä tästä eteenpäin. Suomen markkinat käynnistänyt myyntipäällikkö Toni Ylitalo on toiminut edelleen Janin tukena antaen asiakkaille teknistä tukea ja koulutusta. Janin mielestä hänellä kävi ”satumainen onni”, sillä hän sai myös tuekseen eli ”mentorikseen” kauhanpyörittäjien parissa pitkään toimineen Tapani Vuorenhelan.

Jani Leino uskoo vahvasti Steelwristin markkinaosuuden kasvuun. ”Steelwrist on edelläkävijä rototilttien ja niiden ohjausjärjestelmien sekä pikakiinnikkeiden kehittämisessä, sillä se on tuonut ensimmäisenä markkinoille muun muassa kauhanpyörittäjämalliston, joka on kokonaan teräsvalettu. Lisäksi Steelwrist lanseerasi jo 3 vuotta sitten markkinoiden kehittyneimmän ja käyttäjäystävällisemmän XControl G2 -ohjausjärjestelmän, yli vuosi sitten patentoidun Front Pin Lock –kauhan turvalukituksen sekä nyt nelisakaraiset teräsvaletut pihdit”, toteaa Jani Leino.

Maxpo-näyttelyssä ovat esillä kaikki Steelwristin rototilttimallit sekä uutuudet, kuten X20-rototiltti sekä nelisormiset kokonaan teräsvaletut pihdit.

Steelwrist on myös edelläkävijä konevalmistajien kanssa käydyssä yhteistyössä. Jo nyt useilla konevalmistajilla on mahdollisuus tehdä täysi asennusvalmius jo tehtaalla.

Maxpossa julkaistaan myös Steelwristin ja Novatronin välinen yhteistyö: Novatronin koneohjausjärjestelmä voidaan liittää koneeseen Steelwrist XControl Bridgen kautta. Tämän mahdollistaa se, että XControl G2 järjestelmässä on rototiltissä sisäänrakennettu pyöritys- ja kallistusanturi.

Kuvassa vasemmalta lukien Steelwristin Toni Ylitalo, Suomen maajohtaja Jani Leino ja ”mentorina” toimiva Tapani Vuorenhela. Maxpo 2013 -näyttelyssä voi tavata Steelwrist-asiantuntijat sekä tutustua heidän tuotteisiinsa Steelwristin osastolla A12 ja Novatronin osastolla A250.

MN

Lue seuraavaksi