Uutiset

Työkoneet

Startax Finland Oy:n laajentaa Lempäälässä

Pohjola Rakennus ja Ajanta Oy ovat allekirjoittaneet projektinjohtourakkasopimuksen Startax Finland Oy:n toimitilojen laajentamisesta. Urakassa laajennetaan Startaxin olemassa olevia toimitiloja Lempäälässä.

Startax Auto-Electronics Oy ja JA Tools-JA Elektro Oy yhdistyivät lokakuussa 2016 ja muodostivat uuden Startax Finland Oy:n. Yhdistymisen takia yrityksen kaikki toiminnot haluttiin saman katon alle. Uutta varasto- ja toimistotilaa syntyy kevään ja syksyn aikana noin 6 600 neliömetriä, josta toimistotilan osuus on noin 800 neliötä. Tilat otetaan käyttöön syksyn 2017 aikana.

–”Toimintamme tehokkuuden kannalta on oleellista saada yrityksen koko henkilöstö ja logistiikkatoiminnot saman katon alle Lempäälään, jossa toimii meillä koko Pohjoismaiden ja Baltian jakelukeskus. Toimitilaprojekti aloitettiin välittömästi yritysjärjestelyjen valmistuttua lokakuussa 2016. Pohjola Rakennus Oy on ollut mukana jo edellisessä toimitilaprojektissamme 2013 ja valikoitui kilpailutuksen kautta myös tähän uuteen projektiin”, toteaa Startax Finland Oy:n toimitusjohtaja Arni Ekholm

Pohjola Rakennus -konserni on kasvanut viime vuosina rajusti ja kannattavasti. Pirkanmaan seudulla yritys osallistuu myös tarkoin valikoituihin urakkakilpailuihin, vaikka yrityksen vahva tukijalka onkin omaperusteisessa asuntotuotannossa. Pohjola Rakennus laajentaa toimintaansa entisestään myös toimitiloihin.

–”Toteutamme kaikki kohteemme projektinjohtona. Siksi onkin luonnollista, että toteutamme myös tämän tyyppisiä projektinjohtourakoita, joissa aikataulu on tiukka ja suunnittelunohjauksen merkitys kasvaa. Meillä on hyvä ja tehokas organisaatio, joten miksi emme antaisi arvoa asiakkaalle myös tämän tyylisissä hankkeissa”, toteaa Pohjola Rakennus Oy Hämeen tuotantojohtaja Miika Oksanen.

Lue seuraavaksi