Uutiset

Työkoneet

Stage V -malliston täydennys: Doosan DX380LC-7

Doosan ilmoittaa saaneensa valmiiksi 30-40 tonnisten koneiden Stage V -perheen. Aiemmat mallit eli 30 tonnin DX300LC-7 ja 36 tonnin DX350LC-7 saavat nyt seurakseen 40 tonnin uuden mallin Doosan DX380LC-7.

Konepörssissä on käsitelty laajasti 7-sarjalaisten teknisiä ominaisuuksia jo aiemmin. Alle linkitetyssä artikkelissa esitellyn mallin DX300LC-7 ominaisuudet ovat pitkälti läsnä myös 40 tonnin koneessa. Esimerkiksi ohjaamo on täysin yhteneväinen kaikissa kolmessa koneessa.

Lue lisää: Doosanin 7-sarjalaisia maahan.

Suurin eroavaisuus on, että 380:ssä moottorina on viisisylinterinen Scania DC09 (240 kW), kun se kahdessa pienemmässä on Doosanin omaa valmistetta.

Uusi D-Ecopower -hydraulijärjestelmä 36 ja 40 tonnin koneissa mittaa yhdeksän anturin avulla nyt esimerkiksi kaivulaitteen sylintereille tarvittavaa öljymäärää. Tehokkuuden luvataan lisääntyneen ja polttoainetalouden parantuneen, kun öljyä ei enää työnnetä väkisin liikaa kiertoon.

Uusissa kaivukoneissa on jo tehtaalla asennettu etähallintajärjestelmä Doosanconnect. Se antaa tuttuun tapaan dataa konttorille niin koneen sijainnista, huoltotarpeista kuin mahdollisista häiriötilanteista.

Tekniset tiedot:

Lue seuraavaksi