Uutiset

Työkoneet

Sokkia SP1 -putkilaser

Kestävä ja vedenpitävä runko

SP1-putkilaserin valettu alumiinikehikko kestää koviakin ympäristö-olosuhteita. Tiivistetty runko on läpäissyt testit, jossa koje on viiden metrin syyvydessä 24 tunnin ajan. Näin SP1-putkilaserin vesitiiviys- ominaisuudet ylittävät selkeästi mittauslaitteille asetetun IPX7-tiiviys standardin. SP1 kestää myös laserin veteenvajoamisen tai pudotuksen. IPX7 on määritelty standardin mukaisesti on korkein vesisuojaus mittauslaitteille.

Hyvin näkyvä säteenpiste

Korkeatehoinen laserdiodi tuottaa erityisen kirkkaan ja tarkan laserpisteen. Nopeasti vilkkuva säde parantaa pisteen näkyvyyttä, jolla on merkitystä erityisesti aurinkoisissa olosuhteissa.
Kalteva kojeen kontrollipaneli varmistaa helpon kaateiden ja näytön tarkastelun käytön, missä paikassa tahansa. Putkilaserin vakiovarusteena on SPRC1-kaukosäädin, jolla putkilaseria voidaan ohjata 200 metrin päästä.

Pitkäikainen vaihdettava akku

SP1-putkilaserin mukana toimitetaan vakiona ladattava BDC65-akkupaketti, joka mahdollistaa noin 48 tunnin jatkuvan työskentelyn. Lisävarusteena on saatavina BDC-64 D -akut. Akkujen vaihto ei muuta kojeen asetuksia.

SP1-putkilaserille on saatavissa kahden kokoisia korkeussäädettäviä tähyksiä. Lisäksi kumivaimentimella varustetut jalat varmistavat putkilaserin vakauden erilaisissa putkissa.

Lue seuraavaksi