Uutiset

Työkoneet

Snow-Line -reunantäyttölaite nyt myös pyöräkuormaajaan

Uusi malli mahdollistaa teiden reunojen täytön pyöräkuormaajalla. Reunantäyttölaitteen kaukalon leveys on suunniteltu niin, että kuorma-autolla voi kipata täyttömateriaalia suoraan kaukaloon. Tällöin ei tarvita kolmatta laitetta, jolla itse reunantäyttölaite saadaan täytettyä.

RT-laite painaa tyhjänä noin 700 kiloa ja kaukalon tilavuus on noin 1,3 kuutiometriä. Laitteen sivussa on laatikko, joka ohjaa täyttömateriaalin siististi asvaltin reunaan. Laatikon sijaintia voi muuttaa laitteen toiselle puolelle. Laatikon perässä on harja, jolla siistitään työn jälki. Harjan sijainti ja pyörimisnopeus ovat säädettävissä.

Pyöräkuormaajaan sopivassa reunantäyttölaitteessa on rullat maata vasten. Tällöin tien vaihtelevat muodot eivät aiheuta RT-laitteen ylimääräistä heilumista. Lisäksi laitteen voi jättää rullien varaan käytön jälkeen. Rullien avulla irrotus ja kiinnitys onnistuvat helposti. RT-laite vaatii neljä hydrauliliitäntää pyöräkuormaajasta.

Snow-Line tuotteiden valmistus tapahtuu JAST-Works oy:n tiloissa, Mustasaaressa, Vaasan moottoritien varrella.

”Olemme valmistaneet ja kehittäneet Snow-Line tuotteita vuodesta 2015 lähtien. Itse tuotetta on valmistettu jo vuosikymmeniä”, kerrotaan valmistajalta.

Lue seuraavaksi