Uutiset

Työkoneet

Simerille Dexter-henkilönostimien myyntiedustus

Simeri on allekirjoittanut toukokuussa myyntisopimuksen henkilönostinvalmistaja Dexterin kanssa. Siitä lähtien Simeri on toiminut virallisena Dexter-henkilönostimien jälleenmyyjänä.

Dexter Lifts Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa henkilönostimia. Ensimmäinen hinattava Dexter-henkilönostin lanseerattiin jo vuonna 1984, joten yrityksellä on pitkä kokemus nostimien suunnittelusta ja valmistuksesta.

Tulevina vuosina Dexter Lifts Oy:llä on tavoitteena lisätä henkilönostimien myyntiä merkittävästi, joten Simeri Oy:n uusi myyntiedustus on tärkeä osa tätä kasvustrategiaa.

Dexter-henkilönostimet on valmistettu suurlujuuksisesta teräksestä, ja ne ovat nostokorkeuteensa nähden kevyitä mutta tukevia. Dexterin malleissa työkorkeus on 12–25 metriä ja sivu-ulottuvuus 5–11 metriä mallista riippuen.

Dexter-henkilönostimien voimanlähteenä on huoltovapaa 230 voltin sähkömoottori. Nostimeen saa lisävarusteena polttomoottorikäyttöisen generaattorin, jolla nostinta ja sähköisiä käsityökaluja voidaan käyttää myös siellä, missä verkkovirtaa ei ole saatavana.

Yrityksen tuotevalikoimassa on nivelpuomi- sekä suorapuominostimia. Yhteensä Dexterillä on kuusi eri mallia, ja ne ovat nyt kaikki saatavana Simeriltä.
”Perässävedettävät henkilönostimet ovat kysyttyjä ja tervetulleita Simerin valikoimaan. Odotamme innolla tuottavaa yhteistyötä Dexter Lifts Oy:n kanssa. Simerin vahva osaaminen kaiken mallisista henkilönostimista luo vahvan pohjan Dexterin edustukselle”, kommentoi Simerin myyntipäällikkö Antti Alatalo.


Lue seuraavaksi