Uutiset

Työkoneet

Simeri allekirjoitti työkonealan Green deal -sopimuksen

Työkonealan Green deal -sopimus on ympäristöministeriön ja Teknisen Kaupan Liitto ry:n yhdessä solmittu sopimus. Green deal -sopimus on vapaaehtoinen ja sen tavoitteena on kannustaa alaa löytämään keinoja vähentää työkoneista syntyviä hiilidioksidipäästöjä.

4.6.2020 Simeri Oy allekirjoitti Green Deal -sopimuksen ja kannustaa täten kestävää kehitystä työkonealalla. Sopimuksen myötä Simeri aikoo taata, että yrityksen valikoimassa on täyssähkökoneita, sekä jakaa tietoa biopolttoaineiden käyttömahdollisuuksista. Lisäksi Simeri on asettanut kunnianhimoiset määrälliset tavoitteet täyssähkökäyttöisten työkoneiden osuudelle työkonetyypeittäin.

”Simerin liiketoiminta perustuu kestävään kehitykseen sekä eettiseen ja oikeudenmukaiseen yritystoimintaan. Green deal -sopimuksen allekirjoittaminen on luonnollinen jatkumo Simerin toimintakulttuuriin. Koko Simerin henkilöstö on sitoutunut näihin jokapäiväisiin tekoihin ja toimintamalleihin. Tahdomme kehittyä entistä paremmiksi ja näyttää toiminnallamme esimerkkiä”, kommentoi Simerin myyntijohtaja Antti Alatalo.


Lue myös: Simeri avaa kolme uutta varaosien noutovarastoa


Lue seuraavaksi