Uutiset

Työkoneet

Sherpalta näppärä uutuus

Hollannissa valmistettavien Sherpa-pienkuormaajien mallisto on täydentynyt 2-nopeuksisella Sherpa 100 ECO 2speed -mallilla. Aiemmin jo tutuksi tulleiden bensiini- ja dieselkäyttöisten pienkuormaajien joukkoa täydentää nyt tämä täysin akkukäyttöinen tehopakkaus. Laitetta on kehitetty käyttäjien toiveiden mukaan, minkä tuloksena se soveltuu nyt yhä monipuolisempiin tehtäviin eri työmaille.

”Olemme juuri saaneet erän tätä uutuutta varastollemme, ja ensimmäiset laitteet on jo toimitettu innokkaille asiakkaille”, kertoo Hansa-Machinesin toimitusjohtaja Tero Tommila.

Kuten Sherpan aiemmatkin pienkuormaajat, myös Sherpa 100 ECO 2speed soveltuu hyvin materiaalien kuljetukseen, levittämiseen ja kaivamiseen. Kompakti koko on etu sekä käytettäessä laitetta että kuljetettaessa sitä perävaunussa ilman tarvetta erityiskuljetukseen. Koska laitteessa on kaksi hydraulista pyörämoottoria, sillä voi työskennellä ongelmitta myös sisätiloissa.

Tällä työlaitteella vedetään matto jalkojen alta eli kyseessä on sanneraustyömaille tarkoitettu matonirroitustyökalu.

Kuten nimikin jo kertoo, Sherpa 100 ECO 2speedissä on kaksi eri nopeutta. Hitaammalla vaihteella voimaa on enemmän, ja toisella vaihteella siirtymät paikasta toiseen onnistuvat nopeammin. Laitteen kaksi hydraulipumppua mahdollistavat vaihdon myös ajon aikana. Laitteessa on viiden tuuman kokoiset täyskumipyörät. Sherpaan on saatavilla laaja skaala erilaisia lisävarusteita, kuten kauhoja, kouria, harjoja, trukkipiikkejä, nostovarsia ja myös esimerkiksi erityisen tehokas matonirroitustyökalu saneeraustyömaille.

”Sherpa 100 ECO 2speed on laite, jolla on todella ilo työskennellä”, luvataan Hansa-Machinesilta.

Lue seuraavaksi