Uutiset

Työkoneet

Maxpo: Uusi täyssähkökäyttöinen Sherpa Z10

Hollantilainen Sherpa Miniloaders on tuonut markkinoille uuden sukupolven pienkuormaajan. Akkukäyttöinen, ympäristöystävällinen ja huippulaadukas Sherpa Z10 on maahantuojan Hansa-Machinesin mukaan huolellisen suunnittelun tulos, mikä näkyy ergonomiassa, turvallisuudessa, käyttäjäystävällisyydessä ja toimivuudessa. Laite on korkean laatunsa vuoksi tarkoitettu erittäin pitkäaikaiseen käyttöön, aivan kuten muutkin Sherpan minikuormaajat.

Z10 on kooltaan hyvin kompakti, ainoastaan 76 senttimetrin levyinen, joten sillä mahtuu työskentelemään ahtaissakin tiloissa. Myös laitteen kuljetus on helppoa, sillä se mahtuu kaikkiin keskikokoisiin pakettiautoihin.

Käyttökustannuksiltaan Sherpa Z10 on hyvin edullinen, sillä sen lisäksi että se on täyssähkökäyttöinen, siinä on myös hyvin vähän säännöllistä huoltoa vaativia osia. Laite on vesi- ja pölytiivis ja näin ollen sitä voidaan käyttää lähestulkoon kaikissa ympäristöissä. Verrattuna muihin vastaaviin pienkuormaajiin, Z10:ssä on pitempi nostopuomi ja se on maahantuojan mukaan myös huomattavasti äänettömämpi. Käyttäjä voi valita laitteeseensa 335 cc tai 400 cc -moottorin sekä lyijy- tai litiumioniakuston.

Sherpa Z10 -pienkuormaajaan pääsee tutustumaan Maxpo-messuilla (5.-.7.5.2022) Hansa-Machinesin osastolla A100.

Lue seuraavaksi