Uutiset

Työkoneet

Sherpan akkukäyttöinen pienkuormaaja purkutöihin

Hansa-Machines tuo maahan Sherpa-pienkuormaajia, jotka voidaan varustella myös purkutöihin. Näin ne toimivat purkurobotteina helpottamassa päivittäistä työn tekoa. Nämä kompaktit työkoneet tekevät maahantuojan mukaan sekä vaativia purkutöitä että sellaisia raskaitakin töitä, jotka jouduttiin ennen tekemään käsin. Sherpan toiminta-ajatus on alusta lähtien ollut parantaa jokapäiväistä työntekoa kehittämällä innovatiivisia työkaluja ja -koneita, jotka vähentävät ihmisten työtaakkaa. Erityisen käteviksi maahantuoja mainitsee Sherpa-minikuormaajat niiden akkukäyttöisyyden takia.

Sherpan innovatiivinen uutuus on kauko-ohjattava malli 100 EHD, jonka käyttö vähentää työntekijöihin kohdistuvia vaaratilanteita työmailla. 100 EHD -mallissa on mikroprosessori, jonka toiminta-ajatus on saada jokaiselta akun latauskerralta mahdollisimman paljon tehoa. Näin ollen koneen hyötysuhde on valmistajan mukaan erinomainen. Ympäristöystävällinen ja hiljainen, 760 millimetriä leveä purkurobotti on varusteltu yllättävän tehokkaalla sähkömoottorilla. Käytöstä ja työlaitteista riippuen akun käyttöajaksi luvataan jopa kahdeksan tuntia. Se mahdollistaa vaativatkin purkutyöt.

Sherpa 100 EHD sopii erityisen hyvin sisätiloissa tehtäviin työtehtäviin, kuten purku- ja saneeraustöihin, pakokaasuttomuutensa vuoksi. Työkone on myös hyvin kevyt. 100 EHD purkurobotti painaa vain 900 kiloa, joten se pystyy toimimaan kerroksissa ja muissa pienissä tiloissa. Purkurobottia on mahdollista käyttää myös 240 voltin verkkovirralla, joka mahdollistaa keskeytymättömän työskentelyn työmaalla.

Näpppärä ja tehokas

Sherpan purkurobotista saa apurin kaikenlaisiin hommiin. Etuna näissä työkoneissa on kompaktin koon lisäksi pieni kääntösäde, jotka yhdessä mahdollistavat työskentelyn myös ahtaissa paikoissa. Sherpan purkurobotteja on saatavilla erilaisia malleja, joista löytyy varmasti jokaisen tarpeisiin uusi apuri.

Hansa-Machinesin henkilökunta auttaa mielellään oikean mallin valinnassa.

”Uskomme Sherpa 100 EHD:n muuttavan yleisen näkökulman raskaisiin töihin ja sisätiloissa suoritettaviin purku- ja saneeraustehtäviin tulevaisuudessa. Asiat on mahdollista tehdä helpommin, joten näistä koneista tulee olemaan paljon hyötyä, todetaan Hansa-Machinesin tiedotteessa.

Lue seuraavaksi