Uutiset

Työkoneet

Sandvik laajentaa jälleenmyyntisopimustaan Avescon kanssa Euroopassa

Sandvik Mining and Rock Solutions on toiminut pitkään yhteistyössä Avescon kanssa ja laajentaa nyt jälleenmyyntisopimusta Euroopassa. Jatkossa Avesco tarjoaa Sandvikin urakointiteollisuuden laitteita ja ratkaisuja myös Virossa, Latviassa, Liettuassa, Tšekin tasavallassa, Unkarissa ja Slovakiassa.  

Sandvikin ja Avescon pitkään kestänyt kumppanuus alkoi jo vuonna 1999 Sveitsissä. Vuodesta 2015 lähtien laitteita ja palveluita tarjoava sveitsiläinen perheyritys on toiminut Sandvikin jälleenmyyjänä myös Itävallassa ja Sloveniassa.

Avesco tarjoaa nyt urakointiteollisuudelle kuudessa uudessa maassa Sandvikin ratkaisuja louhintaan. Laitemyynnin lisäksi Avesco vastaa jälkimarkkinointipalveluista ja tuotetuesta.

”Olemme iloisia, että Avesco tulee toimimaan jälleenmyyjänä uusissa maissa Pohjois-Euroopan myyntialueellamme. Paikallinen läsnäolo tukee palvelujen laatua ja asiakastyytyväisyyttä sekä vahvistaa ensiluokkaisten tuotteidemme ja ratkaisujemme saatavuutta”, toteaa Sandvikin Pohjois-Euroopan myyntialueen johtaja Christian Bjorne.

”Avesco on osoittanut kyvykkyytensä palvella sekä urakointi- että kaivosteollisuuden asiakkaita Itävallassa, Sloveniassa ja Sveitsissä, ja toiminnan laajentaminen on osoitus luottamuksesta yhteistyöhömme ja Sandvikin tuotteiden laatuun.”


Sandvik Group
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka ratkaisut parantavat asiakkaiden toiminnan tuottavuutta, kannattavuutta ja vastuullisuutta. Sandvik on digitalisaation edelläkävijä ja keskittyy optimoimaan asiakkaiden prosesseja. Johtava tarjonta sisältää laitteet, palvelut ja digitaaliset ratkaisut lastuavaan työstöön, kaivostoimintaan, infrarakentamiseen sekä kiven ja mineraalien käsittelyyn. Vuonna 2023 konserni työllisti noin 41 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa noin 150 maassa. Liikevaihto oli noin 127 miljardia Ruotsin kruunua (n. 11 miljardia euroa).

Sandvik Mining and Rock Solutions
Sandvik Groupiin kuuluva Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on maailman johtava kaivos- ja urakointiteollisuuden laitteiden, varaosien, palveluiden, digitaalisten ratkaisujen ja kestävää kehitystä edistävien teknologioiden toimittaja. Sovellusalueita ovat maanpäällinen ja -alainen poraus, mekaaninen kiven irrotus, kalliorakentaminen ja louhostoiminta. Vuonna 2023 Sandvik Mining and Rock Solutions työllisti noin 17 000 henkilöä, ja sen liikevaihto oli noin 66 miljardia Ruotsin kruunua (n. 5,74 miljardia euroa).


Lue seuraavaksi