Uutiset

Työkoneet

Samoter 2020: Hyundain uudet A-sarjan pyöräkuormaajat

Hyundain osastolla SaMoTerin näyttelyssä Italiassa maaliskuun lopulla tullaan näkemään tusinan verran maarakennuskoneita. Korealaisvalmistaja esittelee samalla pyöräkuormaajien uuden A-sarjan, jonka tällä hetkellä suurin edustaja, HL960A, nähdään myös osastolla. A-sarjan pyöräkuormaajien moottorit täyttävät Stage V -päästönormit.

HL960A

HL960A on voittanut messujärjestäjän Tekninen innovaatio -palkinnon keskikokoisten pyöräkuormaajien luokassa. Tämä kone tulee olemaan messuilla esillä keskeisellä paikalla. Osastolla tullaan näkemään myös muita uusia A-sarjan pyöräkuormaajia, HL940A ja HL955A. Innovaatiopalkinnon voittaneen HL960A:n ominaisuuksia ovat polttoainetaloudellisuus, lisääntynyt turvallisuus, pidentyneet työjaksot ja helpottunut kaluston hallinta. Uudelleenmuotoillun konepeiton alla sykkii nyt Cumminsin uusi Stage V -moottori. Konepeiton uudet muodot parantavat myös näkyvyyttä.

HL960A

Ohjaamon puolella on uusittu hallintalaitteita sekä sisustusta. Näin kuljettajan työympäristöstä on pyritty saamaan mukavampi sekä vähemmän väsyttävä paikka. Lisävarusteena ohjaamon oven lukitukseen saa kauko-ohjaimen. Myös kamerajärjestelmä peruutustutkineen on tarjolla tehdaslisävarusteena.

HL940A

Osastolla on toki esillä myös kaivukoneita, kuten esimerkiksi HX300ANL, joka on varustettu kapeammilla teloilla (N=narrow tracks). Kone on tarkoitettu erityisesti Italian markkinoille.
Hyundai esiintyy messuilla ”Matkalla eteenpäin” -teeman alla. Huippuluokan koneet yhdessä toimivan jälleenmyyjä- ja huoltoverkoston kanssa tuottavat käyttäjilleen mielenrauhan. Hyundailla on Euroopan laajuinen varaosapalvelu.Hyundain kattaus SaMoTer-messuilla, osasto: Hall 10, A1-B2

Mini- ja midi-kaivukoneet
HX10A
R17-9A
R35-9
R60
Pyöräkaivukoneet
HW140Telakaivukoneet
HX145LCR
HX220AL
HX300ANL (uutuus)

Pyöräkuormaajat
HL940A (uutuus)
HL955A (uutuus)
HL960A (uutuus) (innovaatiopalkittu)
HL980


SaMoTer-messut Italian Veronassa 21.-25.3.2020.


Lue myös: Hyundai-pyöräkuormaajat tositestissä – sahalla kahta vuoroa

Lue seuraavaksi