Uutiset

Työkoneet

Safe – uusi edullinen ammattilaispuukko

Ruotsalainen puukkovalmistaja Morakniv on tuonut markkinoille Safe puukon, jossa on turvallisuutta lisäävä tylppä kärki. Safe on rakennusalan ja teollisuuden tarpeisiin suunniteltu edullinen työpuukko. Safe ­puukon ergonomisella muotoilulla ja turvallisuusominaisuuksilla on tähdätty siihen, että ammattilaisen työskentely olisi miellyttävää, turvallista ja tehokasta.

Terä on runsashiilistä terästä, jota on erittäin helppo teroittaa. Kärki on tylppä, mikä tekee työskentelystä turvallisempaa sekä käyttäjän näkökulmasta että työn kannalta. Turvakärki ehkäisee työn kohteen puhkaisemisen vahingossa sekä mahdolliset terävästä kärjestä johtuvat henkilövahingot työntekijälle tai sivullisille. Terän pituuden ja paksuuden suhde on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman hyvä käyttökokemus työkäytössä.

Kahva on suuri ja voimakkaasti muotoiltu, minkä ansiosta puukko istuu hyvin käteen. Tukeva ote tekee työstä miellyttävän tuntuista ja tehokasta. Turvallista työskentelyä edistää suurikokoinen sormisuoja.

Tuppi on kevyt muovituppi jonka saa kätevästi roikkumaan vyöhön tai esimerkiksi nappiin. Tuppi on yhteensopiva muiden Moran ammattipuukkojen tuppien kanssa, eli useamman puukon saa kätevästi niputettua jonoon.

Kahvan väri on vihreä osoittaen että kyseessä on turvapuukko. Moraknivin puukot valmistetaan Ruotsissa, ja niiden materiaali- ja valmistusvirhetakuu on 10 vuotta.

Lue seuraavaksi