Uutiset

Työkoneet

Rototiltin tuotevalikoima on nyt valmis

Vuosi sitten Rototilt lanseerasi uuden Rototilt Control -tuotesarjan, joka sai markkinoilla myönteisen vastaanoton. Nyt Rototilt voi ilmoittaa tuotevalikoiman olevan täydellinen, kun kaksi pienintä kallistuvaa kauhanpyörittäjää saavat omat versionsa RC-sarjaan.

”Tämän saavuttamiseksi olemme työskennelleet koko ajan”, Rototiltin tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström sanoo.

Kaikkien RC Rototilt -järjestelmään kuuluvien kauhanpyörittäjien myynti on nyt alkanut. Viimeisinä vuorossa olivat kompaktit RC1 ja RC2 -rototiltit. Näin ollen 1,5–43 tonnin kaivinkoneet voivat nyt käyttää Rototilt Control -tuotesarjan tuotteita. Rototiltin mukaan kompaktit kauhanpyörittäjät ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan, ja niistä on tullut pienen koon myyntisuosikkeja.

”Yhä useammat ihmiset huomaavat edut pienemmissä kaivukoneissa”, Ekström sanoo.

”Ne toimivat ahtaissa tiloissa, ja kauhanpyörittäjän mukanaan tuomalla lisäjoustavuudella voi olla suuri merkitys. Olemme iloisia voidessamme tarjota uusinta tuotevalikoimaamme myös käyttäjille, jotka työskentelevät tällaisissa ympäristöissä.”

Edelliseen R-sarjaan verrattuna RC1- ja RC2-malleihin kuuluvat vakiona SecureLock-turvalukko ja ILS-keskusvoitelujärjestelmä. Toinen hyvä uutinen on, että näissä malleissa ovat myös kaikki RC System -ohjausjärjestelmän edut. Tästä johtuen käyttäjät voivat hyödyntää RC Connect -etätukea ja käyttää Rototiltin omia uusia RC-ohjainkahvoja.

”Käyttäjät, jotka haluavat entisestään korottaa kauhanpyörittäjäjärjestelmänsä tasoa, ilahtuvat mahdollisuudesta liittää RC-ohjainkahvat ja RC Connectin myös pienimpiin kaivukoneisiin”, Ekström sanoo.

”Sekä tämä että aiemmat optiot, jotka ovat nyt vakiona, tuovat järjestelmään vähän uutta silausta. Kokonaisuus saa sekä palvelua että turvallisuutta parantavaa lisäpotkua.”

Uuden turvallisuusstandardin tiukat vaatimukset

Kaikissa RC-sarjan kallistuvissa kauhanpyörittäjissä vakiona olevan SecureLock-turvalukon ansiosta koko ketju täyttää nyt EN474-standardin uudet vaatimukset. Rototiltin teknisen johtajan Niklas Bjuhrin mukaan tämä on ollut ensisijainen tavoite koko projektin ajan.

”Pidämme itsestäänselvyytenä sitä, että tuotteidemme on täytettävä markkinoiden vaatimukset ja voimassa olevat säännöt, joten RC Rototilt -järjestelmää kehittäessämme siitä ei ollut pienintäkään epäilystä”, Bjuhr sanoo.

”SecureLock on innovatiivinen ratkaisu työlaitteen turvallista ja helppoa lukitsemista varten. Se tuo turvallisuuden tunnetta käyttäjillemme.”

Tietoa Rototilt Controlista

Rototilt Control on Rototiltin uusi tuotesarja, johon kuuluvat täysin uusi kauhanpyörittäjien perhe, ohjausjärjestelmä, ohjainkahvat ja etätukisovellus. Rototilt Control tuotteita kehitettäessä olemme keskittyneet erityisesti kolmeen asiaan: käyttökokemukseen, energiatehokkuuteen ja tarkkuuteen. Kaikki Rototiltin valikoimaan kuuluvat kauhanpyörittäjät ovat nyt saatavana RC-sarjassa, joka tunnetaan myös nimellä RC Rototilt -järjestelmä.


Lue seuraavaksi