Uutiset

Työkoneet

Rototiltille uusi strateginen sijainti Suomessa

Rototiltin Suomen tytäryhtiö Rototilt Oy siirtää toimintonsa Aurasta Avantin teollisuusalueelle Lietoon lähelle Turkua. Muutto tuo yhtiön lähemmäksi asiakkaitaan ja parantaa yhteyksiä tärkeimpiin logistisiin reitteihin.

”Muutto on tärkeä osa laajentumistamme ja sijoittumistamme Suomen markkinoille. Se parantaa palveluamme ja tehostaa logistiikkaamme, jotta voimme vastata nopeammin asiakkaiden tarpeisiin”, kertoo Rototiltin Pohjoismaiden ja Baltian maiden myyntijohtaja Markus Olofsson.

Kallistuvia kauhanpyörittäjiä maailmanlaajuisille markkinoille kehittävä ja valmistava Rototilt tehostaa toimintaansa Suomen markkinoilla.
”Muutto Lietoon antaa meille mahdollisuuden vastata nopeammin asiakkaidemme tarpeisiin ja optimoida toimitusketjuamme. Tämä on välttämätön askel toteuttaessamme strategista suunnitelmaa läsnäolomme ja palvelumme vahvistamiseksi Suomessa”, sanoo Olofsson.
”Suunniteltu muuttopäivä on 10.6., ja uusien tilojen myötä pääsemme paitsi lähemmäksi asiakkaitamme, saavutamme myös helpommin lähialueen laajan logistiikkaverkoston.”

”Tärkeiden logistiikkakeskusten läheisyys on ensiarvoisen tärkeää toimintojemme tehostamiseksi, ja muutto on myös osa Rototiltin laajentumissuunnitelmaa Suomessa. Laajentumisemme auttaa pitkällä aikavälillä vahvistamaan teknisiä ja palvelulähtöisiä kykyjämme erityisesti Helsingin alueella, missä kysyntää on paljon”, jatkaa Olofsson.

Muutto helpottaa myös yhteyksiä yhtiön keskusvarastoon Ruotsin Rosersbergissä Arlandan lähellä, mikä nopeuttaa varaosien käsittelyä ja tehostaa tuotteiden jakelua Suomessa.
”Liedon ansiosta tehostunut logistiikka antaa meille mahdollisuuden toimittaa tuotteita ja palveluita entistä nopeammin, millä on asiakkaillemme ratkaiseva merkitys. Tiedämme, kuinka tärkeää heille on pitää koneet jatkuvasti toimintakuntoisena”, toteaa Olofsson.

Rototilt jatkaa alan johtavana innovaattorina tuotteillaan. Hyvä esimerkki tästä on Rototilt Control -konsepti ja siihen kuuluva nyt täydellinen RC Rototilt -kallistuva kauhanpyörittäjäsarja, joka suhteessa aiempiin malleihin vähentää merkittävästi energiankulutusta 10–43 tonnin painoluokan kaivukoneissa.

”Rototilt on jokin aika sitten käynyt läpi yhteistyössä riippumattoman RISE-testauslaitoksen kanssa joukon testejä. Tulosten mukaan RC4-pyörittäjän suositellulla virtausnopeudella (90 l/min) arvioitu tehonkulutus on 9,6 kW. Se on vain puolet aikaisempien mallien kulutuksesta.

Nämä tuotteet ja järjestelmät osoittavat, että Rototilt on sitoutunut toimittamaan erittäin suorituskykyisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaiden tarpeet”, päättää Olofsson.


Lue seuraavaksi