Uutiset

Työkoneet

Rototilt RT20B – kaikkiin merkkeihin

Indexatorin uusi, aiemmasta RT20-mallista kehitetty Rototilt RT20B sopii 3–6 tonnin kaivukoneisiin. Kehitystyön tuloksena on syntynyt älykkäämpi rototiltti, jonka entistä paremmat ominaisuudet maksimoivat suorituskyvyn sekä kokonaistaloudellisuuden käyttäjän kannalta. Luvataan valmistajan tiedotteessa.

”Olemme kehittäneet tuotetta edelleen tekemällä siitä entistä kilpailukykyisemmän markkinoilla”, kertoo Indexator Rototilt Systemsin tekninen johtaja Niklas Bjuhr.

Mallissa RT20B on muun muassa täysin uusi muotoilu, jossa kallistustoiminto on siirretty sylinteriin. Tämä mahdollistaa muun muassa paine- ja paluuliitännän asennuksen joko vasemmalle tai oikealle puolelle, minkä vuoksi se sopii Indexatorin mukaan kaikkien valmistajien kaivukoneisiin.

Uusi hydrauliikan läpivienti mahdollistaa optimaaliset käyttöominaisuudet  ja pidentää käyttöikää.

”Olemme pyrkineet erityisesti minimoimaan paineenlaskun ja tehohävikit ja siten parantamaan polttoainetaloutta asiakkaan näkökulmasta”, Bjuhr lisää.

RT20B:n luvataan olevan myös käytössä entistä joustavampi uusien venttiilien ja entistä paremman rakenteensa ansiosta

Muita uuden RT20B:n etuja on sen helppo huollettavuus. Yksipistevoitelun jakolohkoa suojaa sylinterin suojakotelo. Lisäksi suurempi kaksiosainen venttiililohkon suojus helpottaa huoltoa entisestään.

Rototilt RT20B:n valmistus on aloitettu ja malli on jo myynnissä.

Lue seuraavaksi