Uutiset

Työkoneet

Rototilt muutti Auraan – Indexator uusiin toimitiloihin

Koko Indexatorin johtoporras osallistui Auran avajaisiin. Ruotsin tehtaalta oli annettu aluepäällikkö Tapani Vuorenhelalle täydet valtuudet tilojen suunnittelussa ja toteutuksessa. Varaosavaraston eteen yhteiskuvaan ryhmittyivät vasemmalta lukien Anders Jonsson (tekninen johtaja), Toni Krook (tekninen tuki Suomi), Tomi Honkanen (jälkimarkkinointipäälikkö Suomi), Sven Roger Ekström (Rototilt tuotepäällikkö), Mickael Stranberg (jälkimarkkinointipäälikkö), Jakob Nordberg (talouspäälikkö, Per Lärkerud (toimitusjohtaja), Tapani Vuorenhela (aluepäälikkö Suomi), Roland Adelsson (logistiikkavastaava), Gunnar Bålfors (myyntijohtaja) ja Tapio Niemi (varaosat Suomi).

”Tarvitsimme ehdottomasti uudet konttori-/varastotilat Suomeen. Tehtaalta sain vapaat kädet toteuttaa omia ideoita ja tässä sitä nyt ollaan”, toteaa Vuorenhela ja levittää kätensä upouusien, valoisien toimitilojen aulassa.

”Paikka löytyi ihan vahingossa. Kävin katsomassa mahdollisia vaihtoehtoja niin Turussa kuin Liedossakin, mutta tämä osoittautui parhaaksi. 300 neliömetrin tilat jäivät tyhjiksi lopetetun Ruokavaraston jäljiltä. Me kunnostimme ne kauttaaltaan ja nyt tässä on sekä toimistot että varasto. Aura on sijaintina hyvä sekä Turun, Tampereen että Helsingin suuntaan. Loimaallekin on erittäin lyhyt matka”, toteaa Vuorenhela.

Yrityksen Rototilt-myynti tapahtuu pääasiallisesti koneliikkeisiin, missä pyörittäjä yhä useammin varustellaan valmiiksi uuteen koneeseen. Suoraa myyntiä loppukäyttäjille on enää aika vähän.

”Rototiltit valmistetaan Ruotsissa Vindelnin tehtaalla. Uusi tehdas on huippumoderni ja meille tuotteet tulevat nopeasti laivalla ensin Vaasaan ja sitten tänne Auraan. Myös varaosatoimitukset ovat nopeat, jos omasta varastosta ei löydy. Multikiinnitys vähentää omalta osaltaan tilantarvetta varastossa. Soviteholkkien avulla Rototiltit ovat joustavasti sovitettavissa eri konemalleihin. Multikiinnitystä käytettäessä ei tarvita pikakiinnikettä. Matalampi rakennekorkeus ja pienempi paino alentavat kustannuksia sekä lisäävät kaivuvoimaa”, muistuttaa Vuorenhela ja esittelee samalla varaston hyllyille siististi asetettuja soviteholkkeja.

Rototilt-mallistoon kuuluu viisi erikokoista kauhanpyörittäjää. Mallit ovat RT20 (3-6 tonnin koneisiin), RT 30 (6-11 t), RT 40 (10-15 t), RT 60B (23-30 t) ja RT 80 (23-30 t). Lisävarusteina on saatavana tarrainmodulit, pihtisarjat sekä kivi- ja lajittelupihtisarja. Työlaitevalikoimissa on nykyään myös erilaisia kauhoja kuten tasaus-, kapea- ja kuokkakauha. Myös asfalttileikkuri ja haarukat on saatavilla.

Lisätiedot: www.indexator.se

Lue seuraavaksi