Uutiset

Työkoneet

Rototilt laajentaa Vindelnin tehdastaan

Rototilt ennustaa myynnin kasvun jatkuvan ja on päättänyt laajentaa Vindelnissä olevaa tehdastaan yli 3 000 neliömetrillä.

”Tämä on todella hieno päätös. Rakensimme aivan uuden tehtaan vuonna 2007, jolloin työntekijöitä oli 42. Nyt meitä on yli 200, ja tehtaan laajennus on selvä osoitus vientiponnistustemme pääsystä vauhtiin”, Rototiltin tuotantopäällikkö Tord Johansson sanoo.  Tehtaan laajennusosan pyritään saamaan valmiiksi vuodenvaihteeseen

Anders Jonsson.

2019/2020 mennessä.

”Olemme viidessä vuodessa yli kaksinkertaistaneet liikevaihtomme ja odotamme kasvun jatkuvan vahvana. Älykkäillä toiminnoilla varustettujen koneiden kysyntä, tytäryhtiön perustaminen Ranskaan ja vientimarkkinoiden suuri kiinnostus tuotteitamme kohtaan tekivät laajennuksesta välttämättömän. Päätös pohjautuu skenaarioomme. Valmistaudumme jatkuvaan kasvuun ennen kaikkea Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, ja nykyisen tehtaamme kapasiteetti saavuttaa kahdessa vuodessa ylärajansa. Siksi päädyimme tähän investointiin nyt”, sanoo toimitusjohtaja Anders Jonsson.

Uusi osa on noin 3 300 neliömetrin lisärakennus Vindelnin nykyiseen tehtaaseen.

”Rakennamme lisätilaa työstökoneille ja suunnittelemme uudelleen tehtaan tuotantolinjan. Valmistusprosessia optimoidaan entisestään työstön, maalauksen ja asennuksen osalta, jotta olisimme valmiita tulevaan tuotannon kasvuun”, päättää Tord Johansson.

Lue seuraavaksi